Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Summer Cashback Canon 2016

Bywalec Awatar PMP
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Summer Cashback Canon 2016

Dzięki, faktycznie jest to tam wyraźnie napisane

Coś już napisał

Czy ktoś z was również nie dostał jeszcze zwrotu od Canon? Tydzień temu minął termin wykonania przelewu, a na stronie wciąż mam status: Przygotowany do przetworzenia. Od Canona uzyskałem tylko informacje że są opóźnienia, bez żadnych konkretnych dat.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez draco_krk Zobacz posta
    Czy ktoś z was również nie dostał jeszcze zwrotu od Canon? Tydzień temu minął termin wykonania przelewu, a na stronie wciąż mam status: Przygotowany do przetworzenia. Od Canona uzyskałem tylko informacje że są opóźnienia, bez żadnych konkretnych dat.
    To standard u Canona. Korzystałem z dwóch cashbacków. Żaden nie był na czas.

Pełne uzależnienie Awatar kmeg

Dobra nowina dla tych co chcieli kupić 85 1.8 - obecnie już wszystkie są po około 1600 Jeszcze 3 dni temu cyfrowe sprzedawało po nieco ponad 1400 ale już też znikły. Przed "promocja" były po nieco ponad 1300 zł. Teraz doliczmy marnowanie czasu na wypełnianie formularzy, niszczenie pudełek, fotografowanie numerów, łaskawe czekanie na zwrot od Canona. Czy poza Polską te promocje też tak wyglądają bo nie wiem czy to globalne oszukiwanie czy tylko lokalne.
    Ostatnio edytowane przez kmeg ; 14-09-2016 o 09:36

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Póki ktoś tego nie zgłosi do UOKiK to tak będą sobie działać. Tak że zapraszam do składania zgłoszeń zarówno w stosunku do Canon Polska, jak i dystrybutorów którzy w zmowie cenowej podnoszą ceny.
    Ostatnio edytowane przez tomfoot ; 14-09-2016 o 10:21

Bywalec Awatar PMP
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Póki ktoś tego nie zgłosi do UOKiK to tak będą sobie działać. Tak że zapraszam do składania zgłoszeń zarówno w stosunku do Canon Polska, jak i dystrybutorów którzy w zmowie cenowej podnoszą ceny.
    Zmowy cenowe są trudne do udowodnienia. Niemniej jednak wszyscy wiemy, że praktyka to wredna i nieuczciwa Z drugiej strony jak Canon chce, to potrafi zdyscyplinować sprzedawców w temacie cen.

Cytat Zamieszczone przez draco_krk Zobacz posta
    U mnie to samo. Termin przelewu był na 14.09 więc dopiero co minął ale nadal cisza. Najlepsze jest to jak robili pod górkę z zatwierdzeniem zgłoszenia, mój kod był tak "super" wycięty, że nie zaakcptowali zdjęcia i kazali powtórzyć fotkę na tle dziury w kartonie.. :-/

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
    EOS 700d + kit..

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów