Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: wymienić tylko body, czy zrobić rewolucję?

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie Odp: wymienić tylko body, czy zrobić rewolucję?

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Teraz ja... Zestaw duży: 5D2 + 50/1.8 MkI + 17-40L + 24-105L + 70-210/3.5-4.5 + 35/2.0 IS. Dlaczego to wypisałem? Ano dlatego, że ostatnio w większości używam EOSa M + 22/2.0 Mały, ale wariat Jestem z niego bardzo zadowolony.
    A co z magią?!
    Magia? W sypialni A tak na serio... Moim totemem fotograficznym jest od 2 tygodni 5D2 + 35/2.0 IS. Tyle, że do kieszeni bluzy rowerowej trochę trudno to zapakować. Magiczną różdżkę w postaci EOS M + 22/2.0 znacznie łatwiej .
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Bywalec Awatar PRZEMOLO79
    Miasto
    Stg

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Magia? W sypialni A tak na serio... Moim totemem fotograficznym jest od 2 tygodni 5D2 + 35/2.0 IS. Tyle, że do kieszeni bluzy rowerowej trochę trudno to zapakować. Magiczną różdżkę w postaci EOS M + 22/2.0 znacznie łatwiej .
    To również mój fotograficzny tandem ostatnio z tym że w zestawie z 6d +c35 2,0is :-) gęba się śmieje jak robię tym fotki i nie mów jac+ że nie ma w tym magii bo ja widzę :-) a jadąc na wakacje zabieram 24-105 L a c35 w kieszeń bo nie umiem bez niego żyć

Uzależniony Awatar jac+

Ty mi pokaż, gdzie napisałem, że nie ma w tym magii... Tak swoją drogą - zachwyt, uciecha, przyjemność, czy wręcz radość z fotografowania, ale żeby od razu MAGIA? Magia to była wtedy, gdy pierwszy raz zerknąłem w wizjer ZENITA i kręcąc pierścieniem ostrości zmieniłem rozmyte plamy w OBRAZ . Nie zmienia to faktu, że zabawa tandemem 5D2+35/2.0 IS jest przepyszna .
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów