Parametry
Canon EOS 6D
35mm
f/2.0
35.0 mm
1/4000
100
Norwegia. Zimno, mocno wietrznie i pochmurnie. Widoki przednie. Tylko ustawić modela i gotowe!
41 -
Parametry
Canon EOS 6D
35mm
f/2.0
35.0 mm
1/4000
100
Norwegia. Zimno, mocno wietrznie i pochmurnie. Widoki przednie. Tylko ustawić modela i gotowe!
41 -
Poprzednie inne w odbiorze.ten kadr wg mnie jakiś nie taki. Ale to w mej ocenie, ja się na fotografii nie znam, jedynie coś tam popełnię.Poprzednie czyste, kolorystycznie dobre.Tu w ostatnim co mi się jedynie nasuwa, to to że widać brudną matryce albo w tym ciemnym klimacie uaktywniły się hot piksele .Bo jakoś przy 100 iso i 6D jakościowo poległo to zdjęcie.
@italy
dzięki za opinie. Bieżę z odpowiedziami na nurtujące kwestie. To jest kadr cinematic, dla jednych nijaki dla innych cinemticBrudna matryca to nic innego jak szum, a rzekome wypalone piksele to pył, który tam latał wokół. Klimaty cinematic sa inne zgoła aniżeli czyste kadry portretowe jakie można oglądać u większości fotografów. Lubie brudzić zdjęcia! Pozdrawiam
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Parametry:
Canon EOS 6D
35mm
f/1.4
35.0 mm
1/60
iso 800
Tu wleźliśmy po drabinie w wieży ciśnień. Uroda modelki jak widać trochę syryjska i mało spotykana. Chudzina, jak patyczak, ok 175 cm. Dobry materiał na modelkę wybiegową. No ale cóż, miała swoją szansę i spaliła. Nie mniej tu mamy dość miękkie światło padające z okien zbrojonych otaczających wieżę wokół. Tak te ptasie placki mogą odstraszać))
42 -
Kolejna z nią sesją była o tyle lepsza, że była dobrze przygotowana. nadal pozowanie kuleje. Zdjęcia na moim FP na FB, póki co.
Parametry:
Canon EOS 6D
35mm
f/1.8
35.0 mm
1/1250
125
Pierwsze z serii zdjęć w tramwaju, starym i opuszczonym z wyśmienitą Kasią Kluską. Kasią jest po prostu wymarzoną modelką. Do tego zdjecia tipsów nie mam.
43
Parametry
Canon EOS 6D
35mm
f/1.4
35.0 mm
1/400
160
Dobre światło to podstawa, a miękkie jest najlepsze. Kolorystyka dobra to połowa sukcesu.
44
Ostatnio edytowane przez maxwell61 ; 28-04-2017 o 16:06
Napiszesz coś więcej o źródle światła? Otoczenie wydaje się bardzo ciemne.