Podoba mi sie ultrafiolet z poprzedniej serii i feng shuifajne
Podoba mi sie ultrafiolet z poprzedniej serii i feng shuifajne
Dzięki
Na razie to wszystko, bo będę miał więcej swoich postów niż opinii. No może aby nie sprowadzać swoich postów do podziękowań mała humoreska:
1. Hobbyści
Ostatnio edytowane przez Flowenol ; 17-05-2006 o 20:24
PozdRufka
Flowenol
-------------------------------------------------------------
Life is too short for reading MTF charts.
Craig16229
Feng-shui fajna gradacja kolorów od soczystej zieleni przez bladą zieleń do bladego błękitu. Dobry kadr
A z wcześniejszych przebudzenie ma w tle ciekawą grę cieni na śniegu
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Craig16229
Jak dla mnie ciut za jasne i jedynka chyba za bardzo centralnie. Jak narazie Twoja seria pt:. Przebudzenie jest nie do pobicia. pozdr
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
niestety za ostre swiatlo.
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
kurde wypi***e swojego lcdChyba wrócę do swojego starego profilu bo ten Scotta Kilby'ego tak daje po oczach. Dzięki za zwrócenie na ten fakt uwagi
EDIT: do tego co już poniżej: FOTOGRAF dzięki teraz widzę - nowy profil SK okazuje się do tyłka najlepszy jednak jest dedykowany dla iMaca i do niego wracam.
do tego co powyżej: kami74 wiem, że Przebudzenie jest na razie niedoścignione w moich fotkach. Staram się je przegonić ale niepublikuję tej gonitwy bo niestety sam nie jestem zadowolony z efektów. Wróble zdecydowałem się zamieścić ponieważ to inny temat i takie jakieś wdzięczne były. Co do kadrowania to przy Kocham cię bym polemizował. Zwróć uwagę, że główne linie prowadzące (dla mnie przynajmniej) to gałęzie na których ptaszki siedzą (szczególnie samiec). Jedyny błąd to źle dobrana przesłona co by głębia ostrości była prawidłowa aby tą linię uwypuklić, a że ptaki są prawie centralnie, no cóż... zasady są po to aby je łamać...
![]()
Ostatnio edytowane przez Flowenol ; 17-06-2006 o 07:26
PozdRufka
Flowenol
Craig16229
a moze tak?Zamieszczone przez Flowenol
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
PozdRufka
Flowenol
Craig16229