Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [luso] Niebieska godzina

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie Odp: [luso] Niebieska godzina

Zdjęcia są cały czas dostępne na Flick'erze a link do nich znajduje się w tytule każdego z nich. Znikły ponieważ je opublikowałem ponownie w trochę wyższej rozdzielczości. Niestety nie jestem w stanie edytować moich historycznych postów na forum aby naprawić bezpośrednie linki do miniaturek zdjęć. Tymczasem kolejne zdjęcie:

8. Widok na Warszawę z Mostu Gdańskiego
    Rzadko widuję starówkę od tej strony. Gdy ją zobaczyłem pierwszy raz z tej perspektywy widok ten bardzo mi się bardzo spodobał. Postanowiłem przyjść za kilka dni o odpowiedniej porze i uwiecznić go na moim zdjęciu. Bardzo fajnie wyglądają domki wybudowane na skarpie Z resztą w mieście przedstawionym na zdjęciu mieszkam stosunkowo od niedawna i cały czas odkrywam w nim dla mnie nowe i interesujące miejsca

Zdjęcie zostało trochę wykadrowane i wyprostowane w postprodukcji. Idealnie byłoby je zrobić trochę dłuższym szkłem, ale niestety moja szklarnia kończy się na 85mm. Dodatkowo nie wiem czy na tym zdjęciu nie przesadziłem trochę z obróbką. Przed zrobieniem tego zdjęcia nie wiedziałem, że mój aparat pozwala tak mocno wyciągnąć cienie. Niestety skończyło się to koniecznością redukcji szumów.
    Ostatnio edytowane przez luso ; 19-11-2016 o 17:57

Uprawnienia umieszczania postów