Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: [luso] Niebieska godzina

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie Odp: [luso] Niebieska godzina

1. Mało ciekawe miejsce wybrałeś żeby go pokazać..tak z boku to średnio wygląda

2. za ciasno ! i ucięty pałac i ten posąg ucięty na górze...powinieneś pokazać go w pełnej okazałości a tak wyszło znów mało ciekawie..nie dało się z daleka tak żeby cały odbił się w wodzie ? na google widzę ze sie da ;-) wydaje mi się ze z tego miejsca wyciągnąłbyś dużo więcej

3. ładne kolory i fajne miejsce ale ja chyba wszedłbym głębiej w ten rzepak(?) albo z innej strony tak zeby kapliczke było bardziej widać że to kapliczka ale jest nieźle

4. nie mam zastrzeżeń ;-)
    R + C 50 1.8 STM + C 17-40 + C 70-200 f/4 + CDN.
    https://www.facebook.com/dawidzawilafotografia

Uzależniony

Domyślnie Odp: [luso] Niebieska godzina

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Niestety kadrowanie na ten moment sprawia mi najwięcej problemów i cały czas się staram nad tym pracować. W szczególności jeszcze na etapie gdy trzymam aparat w rekach lub stoi na statywie. Ale wiele razy jak widzę zdjęcie już na kompie to dochodzę do wniosku, że może lepiej było by zrobić coś inaczej.

Cytat Zamieszczone przez dave88 Zobacz posta
    1. Mało ciekawe miejsce wybrałeś żeby go pokazać..tak z boku to średnio wygląda

2. za ciasno ! i ucięty pałac i ten posąg ucięty na górze...powinieneś pokazać go w pełnej okazałości a tak wyszło znów mało ciekawie..nie dało się z daleka tak żeby cały odbił się w wodzie ? na google widzę ze sie da ;-) wydaje mi się ze z tego miejsca wyciągnąłbyś dużo więcej

3. ładne kolory i fajne miejsce ale ja chyba wszedłbym głębiej w ten rzepak(?) albo z innej strony tak zeby kapliczke było bardziej widać że to kapliczka ale jest nieźle

4. nie mam zastrzeżeń ;-)
    A.D. 2 Faktycznie się da.
    A.D. 3 Nie chciałem deptać czyjegoś rzepaku aby właściciel psami nie poszczuł...
    A.D. 4 Dziękuję
    Ostatnio edytowane przez luso ; 19-06-2016 o 18:29

Uprawnienia umieszczania postów