200 - o k@#^@!
jedno z najlepszych jakie tu widzialem.
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
Dziękuję. Ciekawe jak zdjęcia są różnie odbierane. Ja inne swoje zdjęcia uważam za lepsze, ale widz - w tym wypadku Ty - ma często odmienne zdanie.
Dawno temu widziałem takie ładne zdjęcie z kroplami, stąd eksperymenty. Ale, po nabyciu doświadczenia, mam mocne podejrzenia, że to dawne zdjęcie nie jest z jednego strzału. Czyli, powiedzmy, manipulacja.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
a poka to "inne lepsze" to ci powiem czy tez mam takie zdanie :]
KONSTYTUCJA RP Art. 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane.
Wygrałeś. Nie umiem wskazać ani lepszego, ani gorszego. Zdjęcia, jako obrazy z tysiącem słów (k*rw* - ale banał) podlegają tylu kryteriom, że się pogubiłem: przejrzałem wstecz kilka stron mojego wątku i nie mogłem się zdecydować.
Konfucjusz
Dla mnie też #200 bardzo dobre. Takie coś innego.
Konfucjusz
zamrozone osmiorniczki
fajne.
Wiecie, że żurawie nie odleciały do ciepłych krajów, przynajmniej nie wszystkie. Jeszcze w grudniu widziałem je przelatujące i słyszałem, jak darły dzioba. Wreszcie wczoraj znalazłem miejsce, gdzie przebywają, a dzisiaj zrobiłem zdjęcie. Tu widać trzy, ale w sumie było ich kilkanaście. Taka ciekawostka przyrodnicza.
nr 206
![]()
Konfucjusz