Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 44 z 44

Wątek: Co zamiast C 50d?

Uzależniony

Domyślnie Odp: Co zamiast C 50d?

Moim zdaniem, jak potrzeba ci aparatu tylko w zasadzie do zastosowan domowo-podrozniczych, to w zupelnosci sprawe zalatwi ci 6D, tym bardziej, ze i litosciwa jako dodatkowe obciazenie, a jak masz juz obiektywy do FF , to przejscie wydaje sie zupelnie naturalne.Do cropa to sie tez jakos tak naturalnie chyba nie wraca , chociaz w szufladzie ciagle cos tam lezy :-) .

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ona nie jest mityczna. Przy fotografowaniu np. dzikich zwierząt crop się jednak przydaje. Oczywiście są fanatycy cropowania z FF ale dla mnie to już nie jest to.
    Wiem, że dużo CO2 już wytworzono przez dyskusje z tym związane, ale osobiście wolę jednak cropować - focę samoloty, które również są dość daleko ode mnie i jednak lepiej mi się używa FF i crop-uje, mimo że wcześniej miałem właśnie crop-a. Oczywiście każdy ma własne doświadczenia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ona nie jest mityczna. Przy fotografowaniu np. dzikich zwierząt crop się jednak przydaje. Oczywiście są fanatycy cropowania z FF ale dla mnie to już nie jest to.
    Dokładnie o to chodzi

Początki nałogu
    Miasto
    Oberschlesien

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Dokładnie o to chodzi
    Crop poza mnoznikiem ma jeszcze jedną zaletę. Jest zazwyczaj sporo tańszy od ff, co w momencie leżenia w błocie czy czekania na deszczu jednak mniej boli w kieszeni. Nie mówię od razu o topieniu sprzętu ale wiadomo, że zdarzają się różne sytuacje.
    Widzę ostrość na nieskończoności...!

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów