Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Digital IXUSi foty do kompa...HELP ME!!

pomozcie_mi_prosze
    Guest

Unhappy Digital IXUSi foty do kompa...HELP ME!!

Proszę o jak najszybszą pomoc-mam aparat digital IXUS i a na nim zdjecia...a jak mam je sciagnac na kompa? Wkladam kabelek USB do kompa i aparatu a tu nic!Sciagnelam 2 programy z netu na www.canon.com ale nie wiem czemu nie dzialaja ...moze nie mam wlasciwych?Nie wiem co mam robic powiedzcie dokladnie...Mam dostep do windows XP i 1998.
    bede wdzieczna za pomoc

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pomozcie_mi_prosze
    Wkladam kabelek USB do kompa i aparatu a tu nic!
    a po podlaczeniu aparatu, wlaczyles go?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar pazurek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

fotograf: "bede wdzieczna za pomoc"

pomozcie_mi_prosze: a co na to instrukcja obslugi? nie ma moze w menu aparatu jakiegos przelaczania trybow komunikacji z PC? a moze trzeba na kompie odpalic "scanner and camera wizard"?

po drugie, polecam skorzystac z zewnetrznego czytnika kart - 100x lepsze rozwiazanie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

jako posiadacz ixuska mysle ze poprostu robisz cos nietak .. albo i tez kabel walniety masz.. ale nieprzypuszczajmy najgorszego ... opisz dokladnie co robisz a napewno bedziemy w stanie ci pomoc..

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

Jako posiadacz dokładnie tego samego modelu Ixusa, stwierdzam, że aby zrzucić foty, należy ustawić na tryb przeglądania zdjęć i włączyć aparat Oczywiście wcześniej podpinając go do kompa
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uprawnienia umieszczania postów