Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Fuji X-Pro2 dla fotografa slubnego.

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Fuji X-Pro2 dla fotografa slubnego.

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    No popatrz a w instrukcji piszą, że da się spokojnie ustawić 1/180 To jak to jest?

6D jakieś tam uszczelnienia jednak ma, choć przy fotografii ślubnej i tak to jest psu na budę

w 6D wystarczy delikatnie przymknąć przysłonę, GO i tak będzie mniejsza niż w fuji

Kwestia podejścia ale IMO 35/2.0 IS jest w miarę lekki i niezły optycznie, podobnie 50 STM.
    Mogę poszukać klatek z czarnym paskiem, wykonanych na 1/180. Praktyka pokazała, że jest inaczej.
    Mniejsza go to tylko jeden z dwóch plusów tej puszki. I nie porównuj proszę plastikowych szkieł. 35/2 is - słabsze optycznie i ciemniejsze od 23/1.4, podobnie jak z 50 stm vs 35/1.4. Na horyzoncie 33/1.0

W kwestii uszczelnień - przydają się nawet w fotografii ślubnej. Zapomniałem wspomnieć o ciągłym rozwijaniu produktów Fuji poprzez wypuszczanie nowszych wersji firmware

Rozumiem, że w foto ślubnej to tylko pełna klatka robi zdjęcia. Oh, wait

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    1/180 s, a jest jeszcze HSS, którego w fuji brak, jednak różnica między 180 a 250 nie jest (dla mnie) tak duża, jak możliwość zrobienia z lampą nawet przy 1/1000s od czasu do czasu.
    Nissin i60 do Fuji ma HSS, zresztą nowe lampy od Fuji wkrótce się pojawią.

Cytat Zamieszczone przez michalab Zobacz posta
    doprecyzujmy czy chodzi Ci również o ciągły AF?
    Pisałem o pojedynczym AF, ni używam innego od kilku lat, i nie odczuwam braku ciągłego af. Rozumiem, że w 6D, jest działający ciągły AF. Oh, wait
    Ostatnio edytowane przez pankruk ; 31-05-2016 o 13:20

Uprawnienia umieszczania postów