Przy takim podejściu do tematu zastanawiam się, po co w ogóle zakładałeś ten wątek... Kup sobie to 135-400 (bo przecież od początku oczekujesz tylko poparcia tej tezy) i ciesz się mydełkiem na długim końcu!![]()
Przy takim podejściu do tematu zastanawiam się, po co w ogóle zakładałeś ten wątek... Kup sobie to 135-400 (bo przecież od początku oczekujesz tylko poparcia tej tezy) i ciesz się mydełkiem na długim końcu!![]()
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
I małymi kroczkami zbliżamy się do
Sigma-200-500mm-f-2.8 by bogdan l, su Flickr
Ja bym sobie darował tą sigmę, szkoda kasy. Dokładasz 300tys i masz już obiektyw na lata $99,000 Canon 1200mm f/5.6L EF USM Super Telephoto Lens
Przebijam
sigma-5000mm by bogdan l, su Flickr
to już powinno wystarczyć watkotwórcy na zaspokojenie potrzeb![]()
Witam czytam ten wątek od początku bo tez jestem zainteresowany jakimś zoomem do 80D i raczej z tych wypowiedzi niczego sie nie dowiedziałem co sądzicie o Tamron AF 16-300 f/3,5-6,3 Di II VC PZD narazie mam Canon 18-135 mm f/3.5-5.6 EF-S IS USM Nano ale do ptaszków to troche mało
Sądzę, że jak coś jest do wszystkiego, to jest do niczego. Skoro masz już 18-135, to po co szukasz czegoś, co będzie dublować Ci te ogniskowe??? Szukaj czegoś od 70 lub 100 mm w górę. Poza tym to jest wątek o tele do 1000 zł a Ty wyskakujesz ze sprzętem w trochę innym budżecie. Poszukaj na forum, było sporo wątków na podobny temat.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl