Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Fotograf za dyche ;)

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie Odp: Fotograf za dyche ;)

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    Wystarczy przejrzeć polskie portale z ogłoszeniami i znajdzie się sporo gorszych

Dopiero zaczyna

Zastanawiam się skąd u ludzi taka odwaga albo to zwykła głupota

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez Sajmon92 Zobacz posta
    Zastanawiam się skąd u ludzi taka odwaga albo to zwykła głupota
    naprawde nie chce nikogo urazic, ale widziałem foty ludzi którzy stali sie "profesjonalistami" natychmiast po tym jak odbyli krótkie szkolenie (wcale nie fotograficzne)i dostali spore dofinansowanie z urzędu pracy na rozpoczecie dg. i to był własnie ten poziom.
    (przyszła kiedys do mnie PM żebym im zrobił sesje narzeczeńską i plener slubny, po tym jak dostali foty własnie od takiego "profi fotografa", chcieli uratowac cokolwiek na przyszłość)
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 14-04-2016 o 12:11
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    naprawde nie chce nikogo urazic, ale widziałem foty ludzi którzy stali sie "profesjonalistami" natychmiast po tym jak odbyli krótkie szkolenie (wcale nie fotograficzne)i dostali spore dofinansowanie z urzędu pracy na rozpoczecie dg. i to był własnie ten poziom.
    (przyszła kiedys do mnie PM żebym im zrobił sesje narzeczeńską i plener slubny, po tym jak dostali foty własnie od takiego "profi fotografa", chcieli uratowac cokolwiek na przyszłość)
    kiedys ktos powiedzial ze roznica pomiedzy amatorem i profesjonalistą jest taka że ten drugi bierze za robote kase i tyle. Jakość zdjęć nie zależy od tego czy nazywamy się profi czy amator, w spotkaniu z moimi klientami zawsze staram się zapewnić ich nie tylko o jakości usług ale też o podejściu do pracy. Dlatego też uważam że sami klienci powinni troche bardziej świadomie podchodzić do pewnych wyborów , bo przecież zamawiając catering (w anglii) próbują jedzenia czy dobre, od zespołu prosi sie o sample tego co gra, a sale idzie się oglądać, dlaczego więc fotografa wybiera się na podstawie ceny czy poprostu na odpał? Ostatecznie wychodzą właśnie takie kwiatki. Żal mi pary ale też wynika to pewnie z podejścia do tematu, ile to razy mam pary ktore nie specjalnie chcą są się spotkać aby omówić moje usługi. Ich szczęście że do każego zlecenia podchodzę z tak samo dużym zaangażowaniem ,ale jeżeli trafi się taki fotograf jak wyżej to leżą...ale coż vogue mówi że lepiej dać aparaty dla znajomych i nie karmić fotografów
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warszawa

bardzo dobry przykład że nie każdy się do tego nadaje, nie wystarczy super sprzęt aby w ciągu tygodnia czy miesiąca stać się profesjonalistą...

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Początki nałogu

Prawnicy zacierają ręce. Mogłaby pokazać kilka fotek full size zamiast tych miniaturek. Trochę to zmienia postać rzeczy, ale i tak szału w jej twórczości nie widzę...

Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez rafels3 Zobacz posta
    Prawnicy zacierają ręce. Mogłaby pokazać kilka fotek full size zamiast tych miniaturek. Trochę to zmienia postać rzeczy, ale i tak szału w jej twórczości nie widzę...
    Gorzej bo na stronie www ma kradzione zdjecia.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Gorzej bo na stronie www ma kradzione zdjecia.
    Tym bardziej prawnicy zacierają ręce

Miasto
    Londyn

Trafil cfaniak na cfaniaka

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów