Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Targi fvf 2016 Łódź

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie Targi fvf 2016 Łódź

Widzę że chyba wśród użytkowników cb brakuje już miłośników odwiedzających łódzkie targi, więc napiszę Wam że i w tym roku nie macie czego żałować że Was tam nie było ;-)
    Takiej bidy to jeszcze nie widziałem.
    Raczej można to nazwać wystawą sprzętu niż targami.
    Firmy chyba idą po najmniejszej linii oporu i tną koszty ile wlezie. Stoiska malutkie, brak wiodących firm fotograficznych, jedynie sklepy z ich sprzętem się się wystawiają. Trochę żenada....
    Skończyły się czasy pięknych modelek i hosstes a wszystko co można zobaczyć na tych targach to można zobaczyć w media markt albo saturnie, no chyba że kogoś interesują drony, albumy, fotoksiążki albo duże drukarki ( był tylko Epson ;-))

Jeśli ktoś nie był, nie ma czego żałować....
    No chyba że ma darmowe zaproszenie, ewentualnie coś konkretnego potrzebuje i liczy na rabat

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Targi fvf 2016 Łódź

Gdzie te czasy kiedy targi odbywaly sie w trzech halach. Moim zdaniem miejsca dla wystawcow powinny byc za 1zl a zyskiem powinny byc bilety wstepu. Wystawcy przyciagneliby publicznosc i kazdy bylby zadowolony a tak jest jak piszesz, gdybym nie mial darmowego zaproszenia to bym nie przyszedl. A gdybym mial jeszcze jechac przez pol Polski to juz w ogole.

Coś już napisał Awatar Docsbo

A ja w tym roku nie pojechałem ostatnie 2 lata to równia pochyła i stwierdziłem że mam lepsze rzeczy do roboty
    Canon 1D IV i 5DSR| szkła EF | Olympus OMD E-M1 + szkła |Canon S95 |  | PC
    Pentax MX | Takumar 50/1.4 |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Targi już od dawna tracą na znaczeniu. Zyski z wystawiania coraz mniejsze, opłaty coraz większe. Z punktu widzenia wystawcy kontakty i sprzedaż nie pokrywają zazwyczaj kosztów wystawienia się na targach. Teraz wszystko można załatwić przez sieć, sklepy są pełne wszystkiego. Czasy się zmieniają

Uzależniony Awatar RTSiak

a wg mnie ta edycja jest w kazdym razie lepsza od poprzedniej, niby oficjalnie producenci nie wpadli (c,n,p...) ale pare ciekawych nowosci mozna bylo pomacac a rok temu w sumie nie byl totalnie nic

miałem wczoraj jechać do Łodzi ale z tego co piszecie to faktycznie, może i dobrze że nie pojechałem. Szkoda że taka impreza upada bo pamiętam kilka lat temu była to fajna okazja do pooglądania, potestowania ale przede wszystkim do spotkania

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Targi już od dawna tracą na znaczeniu. Zyski z wystawiania coraz mniejsze, opłaty coraz większe. Z punktu widzenia wystawcy kontakty i sprzedaż nie pokrywają zazwyczaj kosztów wystawienia się na targach. Teraz wszystko można załatwić przez sieć, sklepy są pełne wszystkiego. Czasy się zmieniają
    Nie wszystkie, bo nie wszystko "przez sieć" obmacasz. Targi np. motoryzacyjne albo muzyczne przeżywają prawdziwe oblężenia. Inna rzecz że nie u nas .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów