Na razie gdybanie, ale co jeśli..?
Watykan: propozycja zakazu fotografowania liturgii - TVN24
Na razie gdybanie, ale co jeśli..?
Watykan: propozycja zakazu fotografowania liturgii - TVN24
No może być grubo jakby to przeszło.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie przejdzie na 100%. Kościół z fotografowania ma kasę.
swoja drogą ciekawe jak by to wpłynęło na i tak spadająca liczbe ślubów kościelnych, nie mówie tu że fajne foty ze ślubu w kościele są argumentem, żeby brac slub, ale...
dla mnie klasyczny strzał w stopę
idzmy dalej, ciekawe tez co z transmisjami mszy przez TV (np. co na to imperium pewnego redemptorysty)![]()
Ostatnio edytowane przez tombas ; 07-04-2016 o 12:12
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Najwyżej będą zdjęcia ślubne bez tych podczas liturgii. Co za problem ? Niech sie wypchają klechy. Jak znam życie to ustalą opłatę "co łaska", oczywiście nie mniej niż 100 zł.![]()
Leica MP, 28/2, 35/1.5, 50/2.2, 75/1.9
No, nie ma jak wyciągać wnioski na podstawie materiału tvn24.
Panowie pls TVN?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Ja bym się nie zdziwił jakby Franciszek to poparł. Robienie cyrku z liturgii od dawna mnie dziwiło no ale w sumie nie dziwota skoro to ma być element marketingu w walce o klienta, bo jak słusznie ktoś tu wspomniał mogłoby to znacząco obniżyć ilość uroczystości religijnych.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Link podałem przykładowo, w tym temacie nie ma znaczenia, czy podaje to TVN24, czy TVP INFO - treść ta sama.
Kapitan Wagner