Widziałem, że pytałeś o studyjną, mimo to pisałem o reporterskiej - wygodniejsze w użyciu, zajmuje mniej miejsca, szybciej można użyć. Jeśli potrzebujesz modyfikować światło, też się da, jeśli nie wspomniany Westcott, to Phottix Easy-up (różne kształty i wielkości), działa na podobnej zasadzie, jest też składany beauty dish Phottix Luna.
Typowo studyjne oczywiście są mocniejsze, mają światło pilotujące, które możesz użyć do filmowania; niedrogo, do domu wystarczy 300Ws z regulacją co najmniej do 1/32 i pilotem co najmniej 150W, tylko może być kłopot z dokupieniem softboxa, żeby zmieścić się w tej cenie. Domowo, wiec zakładam, że rozkładane tylko do zdjęć - wtedy najlepiej się sprawdzają softboxy "szybki montaż", a taka "szybka" okta, z możliwością montażu grida (zapewnia lepsze panowanie nad światłem) to ponad 300zł, więc ciężko byłoby się zmieścić w zakładanej kwocie, zwłaszcza z jakimś wyzwalaczem radiowym (bo z kablem byłoby niezbyt wygodnie, a Twoja lampa nie ma trybu M, żeby ustawić minimalną moc i odchylić głowicę gdzieś w górę lub w bok).