Serdecznie zapraszam do moich galerii
hokej - Polonia Bytom - Unia Oświęcim II
plfoto - krisBM
pozdro
Serdecznie zapraszam do moich galerii
hokej - Polonia Bytom - Unia Oświęcim II
plfoto - krisBM
pozdro
Najbardziej z przedstawionych na plfoto podoba mi się "Marlon Barios Solano w Elektrociepłowni Szombierki " , choć podniósłbym osobiście nasycenie kolorów.
Po reszcie mogę wnioskować że pracujesz w lokalnej gazecie?
Witam satriani, dzięki za opinie
Nie robie zdjęć dla lokalnej prasy, ale w sumie planuje w najbliższym czasie nawiązać jakąś współpracę.
pozdro
http://plfoto.com/zdjecie.php?picture=407218
Tu w komentarzu mial ktos racje, ze to zdjecie jakby dla Ciebie pozowane. Twarz rzeczywiscie... intrygujaca.
EOS 300D + dotatki + Digital Ixus
"Zawsze nadchodzi godzina w historii, kiedy ten, który ośmieli się powiedzieć,
że dwa i dwa to cztery, jest karany śmiercią. (Albert Camus)
a ja mam wrazeie że ta poza to jak cisza przed burzą i laska zaraz zrobi przewrotkę z jaskółką![]()
Nie jest to zdjęcie pozowane. Po prostu udało mi się w ten sposób tą tancerke uchwycić.![]()
Za tydzień nowa porcja zdjęć z hokeja i może meczu piłki nożnej. 8)
No Czerkawskiego to na razie nie będzie bo pokłóciliśmy sie co do kontraktu i wyjechał nam do Szwecji :wink:
W zamian proponuje nowe zdjęcia z sobotnio niedzielnych meczy, które dostępne sa na oficjalnej stronie Polonii Bytom na stronie głównej dla której robie zdjęcia.
polonia.hokej.pl
Te w linku "zdjęcia" nie są najlepszej jakości ale wtedy niestety nie pracowałem jeszcze na D30 :wink:
Nie znam się za bardzo na hokeju, wolę fotografować drzewka, ale pewnie lubisz to co robisz więc tak trzymaj, a propos to z tego co mi wiadomo to Tychy były kiedyś potęgą w krajowej lidze hokeja , nie?