Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 46

Thread: Brakujące szkło do 40d

Pełne uzależnienie

Default Odp: Brakujące szkło do 40d

Quote Originally Posted by hannahg View Post
    Pewnie to trdne pytanie ale ile warto dać za taka *pewna* piątkę?
    Nie ma czegoś takiego jak pewna piątka, mówimy o aparacie powiedzmy 7-10 letnim. Z przebiegiem 50 tys w dobrym stanie dałbym 2 tys.

Coś już napisał hannahg's Avatar

Canon EOS 5D + Grip BG-E4 + 4 baterie (6052406032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przyglądałem sie temu, troche drogo. Z drugiej strony wyglada rozsądnie i jest grip, niby mi nie potrzebny ale ciagle cos wart.

Nie miejcie mi za złe ze zapytam o zdanie odnośnie tej oferty. Dzięki z góry.

Pełne uzależnienie

Canon EOS 5D + Grip BG-E4 + 4 baterie (6052406032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przyglądałem sie temu, troche drogo. Z drugiej strony wyglada rozsądnie i jest grip, niby mi nie potrzebny ale ciagle cos wart.

Nie miejcie mi za złe ze zapytam o zdanie odnośnie tej oferty. Dzięki z góry.
    Wygląda dobrze a nawet bardzo dobrze.

Moderator Bangi's Avatar

Jest na CB 6d, ale 100 tysi przebiegu
    http://www.canon-board.info/sprzedam...ryczny-102705/

Troche drogo to 5d, sproboje ponegocjowac. Cena z kup teraz moim zdaniem, mimo ze doceniam wartośc zestawu zbyt wysoka. Na 6d które pewnie pójdzie w gore i którego nie znam granic trwałości nie mam kasy i tym bardziej na Ew naprawy. Dzięki za pomoc. Bede polował Ew jeszcze sproboje podpytac.

Dopiero zaczyna Boss429's Avatar

Wolałbym 1dsII niż 5d.

Może i fajna pucha ale dostać cos z małym przebiegiem to chyba fantastyka - nie mówiąc o cenie.

Nie wiem jak zdjęcia sie maja do siebie bo 5d - wychwalana pod niebiosa. 1ds nie znam opinii, niby full profeska wiec pewnie jes dobrze.

Dopiero zaczyna marcpro's Avatar

Co do moich potrzeb to najczesciej używam aparatu na wyjazdach i tam ostatnio brakowało mi czegos uniwersalnego. Nie mam ochoty wozić z soba wszystkich gratów bo to logistycznie nie wykonalne w formie podróżowania jaką lubię.
    W takim razie zostaje tylko: Canon 15-85 i "będzie Pan zadowolony"

Póki co postanowiłem. Kupuje puche. Kwestia czasu kiedy znajde cos ciekawego. Na pewno sie pochwalę ew jeszcze podpytam o zdanie. Na wyjazdy pozostanie 17-40l, plus 50 1.8 - na portrecik, bedzie musiało wystarczyc. Mam nadzieję ze jakosc zdjec znaczaco sie poprawi, mam kolege z nikonem d70 i kazde jego zdjecie jest o wiele ostrzejsze niz z mojej 40-stki.

Znalazłem Białego Kruka - 1ds mk2 - z 5 tys zdjec na liczniku z pierwszej migawki! cena ponizej 3 tys. Co myslicie? Sprawa jest pilna, jesli chce go miec to musze dzialac szybko. Wstepnie sie zadeklarowalem. Projekt z 2004 r, ciagle jednak daje rade. Prosze powiedzcie mi czy z tego da rade zrobic ostre zdjecie, jasne ze wiele zalezy od szkla. Nie wiem jak opisac o co mi chodzi .... sproboje. W Digital Camera Polska jest jakis tam pojedynek dwojki fotografów. Fotografuja ptaki. Laska ma canona 450d bodajze (nie pamietam ale ta seria) przeciwnik ma 5d mk2 lub 3. Publikowane zdjecie glowy flaminga z 5tki jest czyms czego szukam. Fakt do publikacji mogli cos robic z tym zdjeciem jednak do tego porownania nie powinni tego robic. Czy z tego Ds-a dam rade wycisnac cos tak ostrego? Ogladalem sample w necie. MOze to kwestia fotografa bo ciezko znalezc cos zrobionego z odpowiednia dbałoscia. Nie zrozumcie mnie zle daleko mi do prawdziwego fotografa ale mocno zniecheca mnie to ze moja 40stka produkuje zamydlone zdjecia. nie chce kolejnej puchy ktora robi to samo pomimo ze wyglada kozacko.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast