Cytat Zamieszczone przez r_m Zobacz posta
Nowy ajfon? Niektórzy mówią, że zdjęcia robi prawie tak dobre jak lustrzanki.
W lustrzance miałeś taki "zielony kwadracik", jeśli przy ustawieniu na niego nie mogłeś zrobić wystarczająco dobrych zdjęć, bezlusterkowiec nie będzie lepszy.
Efekt końcowy zależy nie tyle od tego co kupisz, ale od tego, co potrafisz, jeśli nie potrafisz, i nie masz czasu na naukę, nie licz na dobre efekty, nawet z najnowszego, najdroższego sprzętu.

W lustrzance EOS 500D używałem trybu automatczynego, niestety zdjęcia wychodziły dużo gorsze niż te same zdjęcia w tych samych pomieszczeniach z bezlusterkowca Sony z podstawowym kitowym obiektywem, stąd pomysł przejścia na EOSa M lub M10. Nie udało mi się znaleźć, porównania tych dwóch modeli względem siebie stąd zadałem pytanie na forum Canona. Czy szanowni użytkownicy są w stanie doradzić które body M czy M10 jest lepsze do wnętrz?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez este Zobacz posta
Napisałbym coś ale mi się nie chce - nie mam czasu, pytający leń powinien sam sobie odpowiedzieć....
Napisałbym coś ale mi się nie chce - nie mam czasu, pytający leń powinien sam sobie odpowiedzieć....

Pytający leń nie zna się na aparatach, w googlu nie znajduję porównania M10 i M, jedynie M i M3. Stąd pytam na forum Canona gdzie większość użytkowników się na tym zna. Ja niestety się nie znam i samych parametrów aparatów nie potrafię wywnioskować, który będzie lepszy do wymagań które podałem w 1 poście.