Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkownika

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkown

Musisz mieć dostęp do komputera z Windows XP albo zainstalować sobie Windows XP pod 7 64-bitową korzystając z jednego z programów do wirtualizacji systemu operacyjnego. Robiłem dawno temu instrukcję dla posiadaczy EOS 5D:

http://1drv.ms/1M4YwKJ

Opisówka jest w pliku Worda a wszystkie wymienione w niej linki do plików już Ciebie nie interesują bo te pliki pobierzesz sobie ode mnie, wszystko mam na miejscu.

[ISO] Windows XP itd. jest w wersji ze zintegrowanym SP3 a z tego co widzę w tej formie da się go zainstalować bez podawania kluczu produktu Install Windows XP SP3 Without Product Key and Use for 30 Days Free with Retail CD - Tip and Trick Klucz produktu niby jest wymagany podczas instalacji spod tego VMware ale może można to olać i go nie wpisywać - to już będziesz musiał sam sobie sprawdzić.

[ISO] Canon EOS Digital itd. to jest stara płytka z softem Canona (m.in. EOS Utility) który będzie współpracował ze starymi aparatami takimi jak EOS 350D czy 5D.
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 08-03-2016 o 21:36

Domyślnie Odp: EOS 350D problem z EOS Utility pod windows 7/64 bity ---- zmiana nazwy uzytkown

dzięki za obszerne info mkamelg
    będę walczył jak lew

To trochę lipa z tym tematem Canona
    pod stare aparaty nie obsługuje w Win 7/8 /64bitowe

A lustro podklejają za free była taka akcja w Canonie w 5d?
    Ostatnio edytowane przez privers ; 10-03-2016 o 15:35

Uprawnienia umieszczania postów