Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Jaki kompakt w teren

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar eleroo

Domyślnie Odp: Jaki kompakt w teren

No te nowe wszystkie Canony tam z linka ze trzy posty wyżej całkiem spoko przecież są, ale nie wiem jak z ceną, bo nie chciało mi sie sprawdzać. Co do aparatów podwodnych, to nie wiem jak teraz i czy to w ogóle prawda, ale tak z pięć lat temu krążyła legenda, że one fajne zdjęcia to tylko pod wodą robią a nad wodą to już niekoniecznie, no ale to trzeba by sprawdzić. Oczywiście mowa o kompaktach.

Co do G15 to on musi być nowy z fakturą, czy tylko z fakturą? Bo może jakieś komisy, jakiś fotograf z działalnością, te rzeczy? Ja się mojego wkrótce będę pozbywać, haha, ale to też odpada, bo ja na innym kontynencie siedzę

Dopisek: Zajrzałam do internetu i Canon G16 wciąż jest w sprzedaży, no ale budżet przekracza o kilka stówek. Ten Nikon nie wygląda źle, ale ja go w życiu na oczy nie widziałam, więc nic nie mówię. Teściu ma jakiegoś Coolpixa (zabij, ale nie pamietam modelu, któryś z tych takich wielkości mydła, cienki strasznie i mały i ja nie umiem tego trzymać) i obrazki z niego wychodzą całkiem przyjemne. Ja myslę, że w tej cenie to w zasadzie wsio rawno co wybierzesz, to wszystko jest bardzo zbliżone do siebie jakościowo w sensie obrazowania - popatrz sobie po prostu na jakieś dodatkowe funkcje, które mogą być Tobie przydatne, typu właśnie GPS, wifi i inne takie.
    Ostatnio edytowane przez eleroo ; 07-03-2016 o 23:20

Uprawnienia umieszczania postów