Tak, jak najbardziej
Tak, jak najbardziej
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
Muzeum znajduje się w mieście, gdzie ta osoba się urodziła, przedstawiony na zdjęciu jest fragment lokum w Warszawie
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Muzeum fotografa?
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Muzeum Historyczne w Sanoku.
60D + 18-55 STM + Tamron 70-300 VC USD + Sigma 150-600 C
Moje zdjęcia na Flickr
Brawo! Galeria Zdzisława Beksińskiego (polskiego malarza, rzeźbiarza, fotografa, rysownika i artysty posługującego się też grafiką komputerową) w Muzeum Historycznym w Sanoku.
Znałem go jedynie z literatury i prasy. W ubiegłym tygodniu byłem w muzeum i zafascynował mnie swoimi pracami. Fantastyczny warsztat, perfekcyjny detal. Planuję wybrać się niebawem do Lublina. W Galerii na Zamku prezentowana jest część prac z Sanoka.
Więcej można przeczytać tutaj
Prace są bardzo duże, można gołym okiem dostrzec precyzję każdego detalu. Ja osobiście byłem w szoku. Zapewne jego prace, tematyka nie wszystkim odpowiada. Ja się "zakochałem".
Tożsame wykształcenie z moim, tego chyba szalonego i zamkniętego w swoim świecie artysty. Żona powiedziała mi,że wszystko przede mną
Podziwiam go co prawda pośmiertnie, ale nie chciałbym skończyć tak jak on
--- Kolejny post ---
Chyba nie do końca wstawiłem prawidłowy link, zatem poprawiam się...
Więcej można przeczytać tutaj