Nie odbierz mnie źle ale admini chyba powinni mieć jakieś kompetencje i stawać na wysokości zadania pod względem rozwiazywania takich spraw. Taka rola na forum, bo jeżeli moderatore jest od cenzurowania slowa "szanowne cztery litery" a pod względem opinii na temat zdjęć ,które umówmy się wyznaczają niską granicę i otwierają mozliwości na zamieszczanie zdjęć dłoni, otwierają ramiona i mówią "co mam robić, niewiem, ty mi powiedz" to odpowiedz mi czy nie jest to smutne?
Wyobrażasz sobie że idziesz na policję, w związku z włamaniem do twojego domu, a policjant ci mówi, "wie pan co, ja niewiem, jakby pan to rozwiazał?", to czujesz delikatne zażenowanie tym że musisz sam radzić sobie z problemem który powinien być rozwiązany przed osobę której zostało powierzone dane zadanie.
Mam nadzieje że odbierasz tą nasza rozmowę na bardzo koleżenskim poziomie, nie podważam twoich kompetencji oraz tego co robisz, komentuje tylko to, że na forum można zamieścić kompletnie losowe zdjęcie,powiedzieć że się uczysz, i nieważne jak bardzo słabe zdjęcie jest to , tak moderacja musi powiedzieć "trzeba zostawić, co mam robić"