Nikt nikogo tu nie trzyma na sile. Sa inne fora z "lepszymi" pracami, gdzie koty i slomki znajda uznanie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Forum nie jest "nasze" to jedno. Drugie to nikt nie ma zamiaru usuwać stąd Twoich zdjęć, bo panują tu takie zasady, które uniemożliwiają zrobienie tego bez konkretnego powodu. Moje obawy kierują się właśnie w stronę rozwiązań, które jak rozumiem popierasz, a które miałyby na celu wprowadzenie takiej uznaniowości.
Szkoda że zamiast odpowiedzieć na moje pytania strzelasz focha.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-02-2016 o 14:41
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
zgadzając się z Galaktycznym co do eliminowania ewidentnych podpuch na forumie, zgadzam się tez z Kolekcjonerem, ze nie jest łatwo w zgodzie z regulaminem jego wyeliminowanie
niektórzy mogą mieć naprawdę mentalność dziecka
chyba trzeba po prostu pewne rzeczy ignorować, nie ma innej rady
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Nie no żadnego focha tutaj niemam, poprostu nie zajrzałem do tematu do wczoraj. Mówie to poraz kolejny, nie jestem administratorem i nie jestem osobą która takimi rzeczmi sie tutaj zajmuje, nie mam ani obowiązku nic z tym robic. Za to mam możliwość wyrazić swoje zdanie z którym napewno wiele osób tutaj zgodziło się, że poziom zdjęć powinien być trzymany , nawet jeżeli jest to amator ktory dopiero co wlaczyl aparat.
Rozumiem ich chęci, hej sam kiedyś zaczynałem, czasy kiedy to na serwisy www chciało się wrzucić najlepsze prace zeby zaistnieć zeby zyskac jakas aprobate a nie byle co byle jak , z automatu bum na forum i EJ JESTEM NOWY #KONSTRUKTYWNAKRYTYKA #NIEPODOBASIETONIEKOMENTUJ , taki standard tutaj zaobserwowany. Jak już kiedys komuś powiedziałem , nie trzeba być wybitnym bokserem żeby być fantastycznym trenerem.
Kapitan Wagner
Kapitan Wagner