Ale o co ty chcesz mieć do mnie urazę? o to że nie przedstawiłeś się?O to że twój nick zarówno w formie męskiej jak i żenskiej ma rację bytu? facet weś ty się w garść, a najlepiej weś aparat do ręki odejdź od komputera i zdjęcia rób. Wchodzę tutaj chcę oglądać albo porządne zdjecia albo prowadzić rozmowę na jakimś poziomie, a od wczoraj założyłeś masę wątków bo najprawdopodobniej przeczytanie regulaminu ominęło cię podczas zakładania tutaj konta. Zamieszczasz jakieś hocki klocki a raz wieża a raz bobas, raz wieża, raz jakiś kwiat, kumam szukasz , chcesz być lepszy ale troche powagi, daj jakiś set który ma jakaś spójność, dajesz makro daj makro , dajesz architekture daj architekture a nie raz wodospad potem uwalony dzieciak, potem mewa a potem makro i powtórz. Ochłoń , uspokój się, już takich jak ty tutaj było , tona zdjęć pierwszego drugiego dnia a tydzień po aparat lądował na allegro. Chcesz sie uczyć rób foty, rób rób rób, ćwicz fotografie to tak jak z każdą inną formą "sportu" chcesz być dobry w kosza musisz iśc na boisko, ogladanie kosmicznego meczu nie zrobi z ciebie MJ . w stopce u mnie jak wół napisane ze mozna pisać, zapytać, służe zawsze pomocą, ale siedzenie na krzesełku i czekanie aż ktoś powie co i jak to szczyt lenistwa...