nr 5. Da się ? Da.
nr 7.Zamysł dobry.Szkoda ze poucinane boki. Albo należało by wykadrować samo centrum w GO a resztę poza.
nr 5. Da się ? Da.
nr 7.Zamysł dobry.Szkoda ze poucinane boki. Albo należało by wykadrować samo centrum w GO a resztę poza.
Galaktyczny muczaczo
Ty też się nie popisałeś nazywając mnie "oną" zatem jesteśmy kwitaAle dobra nie żywię urazy
Italy
No popatrz drugi dzień na forum i już się tyle nauczyłemTylko nie przekonuj mnie że każda fota musi iść w pionie
Co do7 starałem się ciasno wykadrować bo u góry zbyt wiele pustego i nieciekawego miejsca się zrobiło nawet proporcji nie trzyma ale to celowe
PS coś 4-ka wam umknęła, a bo nie w pionie![]()
Ostatnio edytowane przez ami ; 15-02-2016 o 22:44
Ale o co ty chcesz mieć do mnie urazę? o to że nie przedstawiłeś się?O to że twój nick zarówno w formie męskiej jak i żenskiej ma rację bytu? facet weś ty się w garść, a najlepiej weś aparat do ręki odejdź od komputera i zdjęcia rób. Wchodzę tutaj chcę oglądać albo porządne zdjecia albo prowadzić rozmowę na jakimś poziomie, a od wczoraj założyłeś masę wątków bo najprawdopodobniej przeczytanie regulaminu ominęło cię podczas zakładania tutaj konta. Zamieszczasz jakieś hocki klocki a raz wieża a raz bobas, raz wieża, raz jakiś kwiat, kumam szukasz , chcesz być lepszy ale troche powagi, daj jakiś set który ma jakaś spójność, dajesz makro daj makro , dajesz architekture daj architekture a nie raz wodospad potem uwalony dzieciak, potem mewa a potem makro i powtórz. Ochłoń , uspokój się, już takich jak ty tutaj było , tona zdjęć pierwszego drugiego dnia a tydzień po aparat lądował na allegro. Chcesz sie uczyć rób foty, rób rób rób, ćwicz fotografie to tak jak z każdą inną formą "sportu" chcesz być dobry w kosza musisz iśc na boisko, ogladanie kosmicznego meczu nie zrobi z ciebie MJ . w stopce u mnie jak wół napisane ze mozna pisać, zapytać, służe zawsze pomocą, ale siedzenie na krzesełku i czekanie aż ktoś powie co i jak to szczyt lenistwa...
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Spokojnie ... !
To że namieszałem na wstępie to wiem i już kilka razy za to przeprosiłem. Dlaczego pojawił się bobas też wyjaśniłem. Nie znam jeszcze zwyczajów tego forum dlatego rozpoznaję co i jak a moje pierwsze zdjęcia nazwałem "z mojego archiwum" dlatego taki chaos tematyczny. Dałem się trochę podpuścić myśląc że tu taki zwyczaj, cóż, już wiem na przyszłość. Już widzę z kim mogę zażartować z kim nie Nie życzysz sobie tego, nie ma sprawy mnie też nie wszystko śmieszy zatem OK, mogę wobec Ciebie bardzo poważnie. Daj mi trochę czasu, zapewniam że nie jest moim zamiarem zasypać forum zdjęciami , na Allegro też się nie wybieram. Nie zamierzam prowadzić tu kłótni ani wojenek, rozumów też nie mam zamiaru pozjadać. Admin zwrócił mi wczoraj uwagę usunął część postów i w porządku,takie tu są zwyczaje i koniec. Chętnie skorzystam z Twojej pomocy jeśli zajdzie taka potrzeba,będę pamiętał...