Cytat Zamieszczone przez ami Zobacz posta
Italy
Po pierwsze to z mojego archiwum. Czasy kiedy jak sam piszesz tylko robiłem zdjęcia głównie w jpg-ach. Niedawno dopiero przesiadłem się na rawy.
Ale nikt nie każe ci zamiesczać zdjęćktóre robilas w JPG albo nie obrabialas, sama zamieszczasz kontent i nikt cie do tego nie zmusza
Po drugie uważam że właśnie po to są fora żeby za ich pomocą się uczyć. Ja ma się uczyć nie prezentując zdjęć ? Ja się nie obrażam za krytykę wręcz odwrotnie jeśli poprzez krytykę czegoś więcej się nauczę to jestem jak najbardziej za. Byle byłoby to bardziej w kierunku co jest złe i co można poprawić niż stwierdzenie "brzydkie" i tyle w temacie.
Można się uczyć poprzez praktykę BEZ wrzucania wszystkiego jak leci, na tym polega mądra selekcja, oddziela się ziarno od plew . Dodatkowo poprawić można coś co jest wykonane nie najlepiej ale jak dziecko narobi do pampersa to przecierasz tyłek a brud wywalasz do kosza. Takie właśnie mam odczucie względem zdjęć dziecka, nie zrozum mnie źle , dla ciebie moga miec wartosc sentymentalną, dla mnie i wielu tutaj zdjęcia które chcemy ogladać to zdjecia trzymające minimalny poziom wykraczający poza świecenie dziecku lampą w twarz.
Powyższe foty wrzuciłem bardziej w celach "humorystycznych"
To wrzucasz żeby sie uczyć czy dla tzw "beki"? kwejk w tym wypadku będize bardizej odpowiedni
Daj mi chwilę a coś tam poszukam w swoim archiwum choć na wiele nie nastawiaj się (patrz tytuł mojego wątku)
To się postaraj, a jeżeli nie to pamiętaj czasem milczenie jest złotem