Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: [ami] z Canonem w niedoświadczonych łapskach

Uzależniony Awatar italy

Domyślnie Odp: [ami] z Canonem w niedoświadczonych łapskach

Ami, ja nigdzie nie napisałem "brzydkie". Przeczytaj jeszcze raz mój post.I wyciąg wnioski.Jeśli szukasz pomocy w jakimś temacie, uważam że z Twej strony powinno być jakieś zaangażowanie.Nie tylko wrzucenie kilku zdjęć.Chyba nie chcesz mi powiedzieć ze zdjęcie nr 1 wg ciebie jest dobre.Sam powinieneś wiedzieć co w nim schrzaniłeś.Jeśli nie to podpowiem.Krzywizna kadru,zupełna nieostrość,Kadr gdyby był pionowy było by widać ucięte drzewa i ukazało by to wysokość z jakiej spada ta woda.
    nr 2 -znasz już moją opinię.Plus- co robi toto niebieskie po prawej stronie?
    nr 3 -Rozumie że ten kadr to uchwycona chwila jedyna w swoim rodzaju, ale dlaczego ręka ucięta? Nie bój się pionowych kadrów.To tak w skrócie- choć to tylko uwagi takiego samego amatora jak Ty.
    Więc , wiedza, praktyka , i wybieranie staranniej dobrych kadrów na forum.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    Ale nikt nie każe ci zamiesczać zdjęćktóre robilas w JPG albo nie obrabialas, sama zamieszczasz kontent i nikt cie do tego nie zmusza
    wg mnie to jednak On nie Ona no chyba że ja się pomyliłem to przepraszam :

Raczej ON Ale spoko.
    Italy. Nie napisałeś "brzydkie" Niczego nie wmawiam, to taka moja luźna uwaga na całokształt.
    Chyba już na początku trochę nie zrozumieliśmy się. Ktoś mnie tu przy powitaniu podpuszczał na zamieszczenie aktów co przyjąłem z uśmiechem na twarzy i tak tez "odbiłem piłeczkę" wstawiając bobasa z gołym tyłkiem. No cóż nie zawsze potrafię być śmieszny. Jasne że nie ma tu czego oceniać i w pełni się zgadzam że to zdjęcia albumowo-rodzinne z wartością sentymentalną dla rodziców.
    Piszesz żeś amator, nie znalazłem jeszcze Twoich zdjęć więc nie wiem czy przez skromność tak piszesz czy tak jest Znajdę czas to pogrzebię po forum aby zobaczyć TWOJĄ amatorszczyznę, aż się boję w konfrontacji z moimi

Galaktyczny muczaczo
    Nie wrzucam jak leci mam z kilkanaście tysięcy fot na dysku więc jakbym chciał to wszystko wrzucić ... Zatem nie podpuszczaj mnie
    PS. To żarcik, jak mi nie wyszedł to weź na mnie poprawkę

Uzależniony Awatar italy

Cytat Zamieszczone przez ami Zobacz posta
    Piszesz żeś amator, nie znalazłem jeszcze Twoich zdjęć więc nie wiem czy przez skromność tak piszesz czy tak jest Znajdę czas to pogrzebię po forum aby zobaczyć TWOJĄ amatorszczyznę, aż się boję w konfrontacji z moimi
    Nie mam nic do ukrycia, --Galerie użytkowników --[italy].Masz ochotę to zapraszam Krytyka zawsze mile widziana,wyciągam wnioski

Bez obaw mściwy nie jestem, czasami...

W między czasie po krytykuj sobie moje

5

6

7

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

5 ok. 7 fajna, nawet bardzo

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Galaktyczny muczaczo
    Nie wrzucam jak leci mam z kilkanaście tysięcy fot na dysku więc jakbym chciał to wszystko wrzucić ... Zatem nie podpuszczaj mnie
    I z tych kilkunastu tysiecy wielkie otwarcie , bo jak to mówią liczy się pierwsze wrażenie wrzucasz uwalone żarciem dziecko brawo ,
    PS. To żarcik, jak mi nie wyszedł to weź na mnie poprawkę
    Słaby coś na poziomie Karola z Familiady
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uzależniony Awatar italy

nr 5. Da się ? Da.
    nr 7.Zamysł dobry.Szkoda ze poucinane boki. Albo należało by wykadrować samo centrum w GO a resztę poza.

Galaktyczny muczaczo
    Ty też się nie popisałeś nazywając mnie "oną" zatem jesteśmy kwita Ale dobra nie żywię urazy
    Italy
    No popatrz drugi dzień na forum i już się tyle nauczyłem Tylko nie przekonuj mnie że każda fota musi iść w pionie
    Co do7 starałem się ciasno wykadrować bo u góry zbyt wiele pustego i nieciekawego miejsca się zrobiło nawet proporcji nie trzyma ale to celowe

PS coś 4-ka wam umknęła, a bo nie w pionie
    Ostatnio edytowane przez ami ; 15-02-2016 o 22:44

Bywalec
    Miasto
    Jelenia Góra

PS coś 4-ka wam umknęła, a bo nie w pionie
    A może i nie umknęła. To, że jest nie znaczy od razu, że trzeba komentować.

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Galaktyczny muczaczo
    Ty też się nie popisałeś nazywając mnie "oną" zatem jesteśmy kwita Ale dobra nie żywię urazy
    Ale o co ty chcesz mieć do mnie urazę? o to że nie przedstawiłeś się?O to że twój nick zarówno w formie męskiej jak i żenskiej ma rację bytu? facet weś ty się w garść, a najlepiej weś aparat do ręki odejdź od komputera i zdjęcia rób. Wchodzę tutaj chcę oglądać albo porządne zdjecia albo prowadzić rozmowę na jakimś poziomie, a od wczoraj założyłeś masę wątków bo najprawdopodobniej przeczytanie regulaminu ominęło cię podczas zakładania tutaj konta. Zamieszczasz jakieś hocki klocki a raz wieża a raz bobas, raz wieża, raz jakiś kwiat, kumam szukasz , chcesz być lepszy ale troche powagi, daj jakiś set który ma jakaś spójność, dajesz makro daj makro , dajesz architekture daj architekture a nie raz wodospad potem uwalony dzieciak, potem mewa a potem makro i powtórz. Ochłoń , uspokój się, już takich jak ty tutaj było , tona zdjęć pierwszego drugiego dnia a tydzień po aparat lądował na allegro. Chcesz sie uczyć rób foty, rób rób rób, ćwicz fotografie to tak jak z każdą inną formą "sportu" chcesz być dobry w kosza musisz iśc na boisko, ogladanie kosmicznego meczu nie zrobi z ciebie MJ . w stopce u mnie jak wół napisane ze mozna pisać, zapytać, służe zawsze pomocą, ale siedzenie na krzesełku i czekanie aż ktoś powie co i jak to szczyt lenistwa...
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów