Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Stałki czy zoom, jaka ogniskowa must have na ślub?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Stałki czy zoom, jaka ogniskowa must have na ślub?

Z zoomem pracuje mi sie dobrze, ale pytanie kieruje np do osob,ktore tylko ze stalkami pracuja,ktore ogniskowe wtedy sa dla nich obowiązkowe,musze miec szeroki kat dlatego na pewno 24 wezme ale jak 50sie sprawdza i pytam tez w kontekscie sigmy..

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez sonja Zobacz posta
    Z zoomem pracuje mi sie dobrze, ale pytanie kieruje np do osob,ktore tylko ze stalkami pracuja,ktore ogniskowe wtedy sa dla nich obowiązkowe,musze miec szeroki kat dlatego na pewno 24 wezme ale jak 50sie sprawdza i pytam tez w kontekscie sigmy..
    programy do przegladania zdjeć mają czesto funkcje segregowania zdjec po uzytych ogniskowych, zrób tak ze swoimi, zobacz jakie najczesniej były używane,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    programy do przegladania zdjeć mają czesto funkcje segregowania zdjec po uzytych ogniskowych, zrób tak ze swoimi, zobacz jakie najczesniej były używane,
    Nie będzie chyba wielkim odkryciem, że najwięcej zdjęć będzie zrobionych na skrajnych ogniskowych dla każdego z posiadanego zoom'a (niezależnie od body).

Uprawnienia umieszczania postów