Pokaż wyniki od 1 do 10 z 66

WÄ…tek: 60d albo zacisniecie pasa i 5d mk ii

Widok wÄ…tkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: 60d albo zacisniecie pasa i 5d mk ii

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Ale chyba nie rzuciłeś się od razu na głęboką wodę bo przecież smiena to FF, czyli pełna klatka, tylko najpierw miałeś jakiegoś kropa?
    wtedy jeszcze nie wiedziałem że to full frame jest - dlatego użytkowałem bardzo krótko, zmieniłem błyskawicznie na zenita też full frame młody byłem - brak doświadczenia (i trochę obcinałem kadry stąd chciałem zmienic na taki co się patrzy przez obiektyw - to to nawet mi do dzisiaj zostało stąd zawsze wyrzucam z siebie negatywną opinię na forum jak nasz ulubiony producent wyprodukuje kolejny świetny model z 95% wizjerem - lubię widzieć co fotografuję)
    ogólnie to większośc mojego fograficznegożycia fotografowałem fullframem - cyfrowy crop to krótki przejściowy epizodzik był - ale jakoś nigdy nie było chemii między mną a cropem - rzuciłem bez żalu.
    smienę mam do dzisiaj - smiena symbol - taki lepsiejszy model miał dźwignię zamiast pokrętła - takie bardziej pro to było.
    Ostatnio edytowane przez jaÅ› ; 16-05-2016 o 19:18
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów