e tam nie ma dwoch rownych zestawow, fakt ze wtedy trudniej wybrac, ale zato szanse rowniejsze (w tym wypadku przynajmniej)...
a ze tak powiem wymysliliscie juz sobie nagrode... czyli kto nosi na nastepnym plenerze aparat a kto statyw ;-)
Zestaw 1
Zestaw 2
e tam nie ma dwoch rownych zestawow, fakt ze wtedy trudniej wybrac, ale zato szanse rowniejsze (w tym wypadku przynajmniej)...
a ze tak powiem wymysliliscie juz sobie nagrode... czyli kto nosi na nastepnym plenerze aparat a kto statyw ;-)
Zdjęcia z drugiego zestawu noszą znamiona przemyślanych kadrów. Kompozycji znaczy.
Jaki statyw? Jaki aparat? Każdy nosi swoje zabawkiZamieszczone przez Jac
![]()
no to skoro to juz jest ustalone to moze teraz czas na "kto wygrywa ten wybiera co chce nosic a co maja za nim nosic ;-) "Zamieszczone przez lemina
Tez wydaje mi sie, ze pomysl zbyt szybko przerodzil
sie tu w czyn, czyli bitwe ;-)
Zdecydowanie powinno to byc jedno zdjecie, bardziej przemyslane,
na zadany z gory temat, a nie "fajne zdjecia zrobilismy dzis w parku,
zrobimy bitwe...".
Troche wydaje mi sie, ze muflon nad-wykorzystal swoja pozycje
forumoderatora.
Z doswiadczenia uwazam, ze pomysl bitw jest swietny, ale wymaga
dyscypliny, by sie wszystko nie rozmydlilo.
Trzymajmy poziom, a bedzie to tylko z pozytkiem dla calosci.
Podzielam zdanie przedmowcy, zamiast 3 srednich fot po jednej dobrej i bylo by latwiej wybierac.
Bo nie oszukujmy sie, te foty sa srednie, z kazdego zestawu wybija sie jedno zdjecie, ale nie az na tyle by wybrac.
Jak na razie jest to pierwszy i jedyny "battle", w którym powstrzymałem się od głosu.
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Zgadza się, również nie potrafię zdecydować na który zestaw zagłosować. Nie powinno być odstępst od zasad - jeden na jeden, czyli każdy wystawia po sztuce (zdjęcia).
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
ja nie mialem najmniejszych problemow z wyborem zestawu, zdjecia w obu zestawach sa "inne" wiec wybor jest latwy ;-)... IMHO bitwy na zestawy tez sa fajne
Zestawy bardzo wyrównane, widać to też na aktualnym wyniku ankiety (40vs37)
hehe, pierwszy głos był mój![]()
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x