Jakby kogoś interesowała cena w Polsce to są już pierwsze preordery - 25 999 zł. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej dokładniejszej informacji na temat kiedy będzie dostępny w sprzedaży. A trochę zęby sobie ostrzę na tą jedyneczkę![]()
Jakby kogoś interesowała cena w Polsce to są już pierwsze preordery - 25 999 zł. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć żadnej dokładniejszej informacji na temat kiedy będzie dostępny w sprzedaży. A trochę zęby sobie ostrzę na tą jedyneczkę![]()
W tej cenie podają że wysyłka od 31.05.2016.
--- Kolejny post ---
Gdzie tą teorię można znaleźć? Nie chciałbym opierać się na nadinterpretacji materiałów marketingowych.
Jak coś robi w jednym czasie dwie lub więcej rzeczy, to wiesz jak to może być robione ... po łebkach np. :-).
[ 500px ]
Skoro ma być bez marketingowych ubarwień:
"teoria"
Jeśli dobrze pamiętam, to dotyczy konkretnie C300 II, ale zasada jest ta sama.
Ostatnio edytowane przez jotes25 ; 21-03-2016 o 20:43
Panowie, dzwoniac do Canona, lada chwila ma sie pojawic pucha w sprzedazy i...no wlasnie. Zapytalem ile bedzie kosztowac, bo canon chce za niego 6000 zielonych.Otrzymalem odpowiedz, ze bedzie dostepny w cenie 26000 pln, coz jestesmy bogatym narodemMoje pytanie do Was, gdzie np w Berlinie moge dokonac zakupu tej puchy? Wiem, ze za granica jest dostepny w cenie sugerowanej. Pytajac w Canon Polska, gwarancja jest 2 letnie i nie zaleznie gdzie go kupie
Ostatnio edytowane przez ac3 ; 28-03-2016 o 19:15
Tylko L i X reszta bez wiekszego znaczenia
Wychodzi 22700 nie jest to jakaś przerażajaca różnica. Myślę że raczej pazerność po premierze. Podejrzewam że jak chwilę poczekasz i będzie w większości sklepów to ceny się zrównają.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
3.500 to nie jest pazernosc? Biorac pod uwage, ze Canon puszcza to do dystrybucji taniej, zeby dystrybutor tez zarobil. Majac na uwdze przeszlosc, nie licze na wyrownanie sie cen w Polsce.Dlatego pytam o sprawdzony sklep, blisko zachodniej granicy. Wole pojechac na weekendowy wypad i przyjechac z puszka w cenie sugerowanej i nie czekac na laskowcow z rodzimych hurtowni.
[ 500px ]
Ja kupowałem w Foto-Wolf - porządny, duży sklep:
Canon EOS-1D X Mark II- Ihr Fotospezialist in Dresden und Umgebung
Nie wiem czy ta cena Cię satysfakcjonuje![]()
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
Po dzisiejszym kursie euro to : 26,712 PLN wiec drozej niz w Polsce.