Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Które pierścienie

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Które pierścienie

Cytat Zamieszczone przez AnT Zobacz posta
    powinny być
    Kup, przetestuj, odeślij albo zostaw, 200zł to nie majątek. Sam wolę 10 letnie używane niż nową tandetę kupować ale za 200 zł to chyba powinny się nadawać do czegoś.

--- Kolejny post ---

Nie siedzę w temacie, ale jeżeli za soligory używane wołają 260zł to szkoda kasy na nowe za 200zł

Początki nałogu Awatar Adlatus
    Miasto
    Puszczykowo

Kupiłem od chińczka takie Macro AF Focus Automatic Extension Tube Set DG for Kenko Canon EF EF s Lens New | eBay

i jest nieźle. Tylko w połączeniu z jednym obiektywem jest mały problem i muszę pokręcić aby znaleźć styk. Połączenie pewne (bagnet prawdopodobnie aluminiowy), styki pracują perfekcyjnie. Jeżeli będziesz używał sporadycznie to będziesz zadowolony.
    Ostatnio edytowane przez Adlatus ; 31-01-2016 o 22:00

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Kup, przetestuj, odeślij albo zostaw, 200zł to nie majątek. Sam wolę 10 letnie używane niż nową tandetę kupować ale za 200 zł to chyba powinny się nadawać do czegoś.
    może do czegos tak ale nie do fotografowania - kupiłem i próbowałem jeden nie miał styku trzeba było jeździć tam i nazad na bagnecie żeby cos zlapał, dwa miały styk, jak je mocowałem do obiektywu to zastanawiałem się czy je zdejmę tak ciężko chodziły, po zamocowaniu wszytkich wygły sie łuk pod ciężarem obiktywu
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uprawnienia umieszczania postów