Cytat Zamieszczone przez mkkaczy Zobacz posta
Patrząc na miejscówke to w wielu przypadkach główne trzciny sa tak daleko że powinieneś mieć szanse na budyń w tle. Ale nie zawsze trzeba robić ze światłem, Przy porannej rosie w przypadku bliższych trzcin mając je w tle na bliższej odległości do ptaka, możesz uzyskać fajne bliki.
Wszystko pięknie -ładnie ...Tylko jak poprosić modele by podeszły bliżej a nie przebywały od strony trzcin Jutro tam będę to pomyśle jak się może do nich dobrać w inny sposób.
Pływadełko odpada .Na to zgody bym nie dostał.Dobrze że w ogóle dostałem pozwolenie na postawienie czatowni na tym terenie.Oczywiście muszę dbać o teren, bo czasami mi strażnicy wpadają na rekonesans. Ale ma to też dobre strony bo w tygodniu mnie tam nie ma wiec gdy oni tam się pokazują to nie odwiedza tego miejsca nikt nie proszony.Plusem tego miejsca jest to że trzeba mieć wysokie kalosze lub lepiej wodery po opadach deszczu żeby tam dojść.Więc niedzielnych gości tam nie mam Jedynie zapędzały się tam psy które były na spacerze z właścicielami - porobiłem w tamtym roku kilka zdjęć takich przypadków, pogadałem z komendantem straży, i jest efekt . Podniesiono kary za spuszczanie psów ze smyczy do 200 E.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez kmeg Zobacz posta
Jednym słowem La Dolce Vita
Przynajmniej w tym wydaniu
La Dolce vita in Italia nel corso di un lungo periodo di tempo - finito