Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Zegarek na rękę

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Zegarek na rękę

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Hm. A telefon to Nokia 6210
    Kiedyś była 3310i, a potem Szajsung Galaxy (pierwsza wersja) zastąpiona w końcu przez SGS 3 Neo (jedynka się zaczęła wieszać).
    Zawsze jednak 2-3 generacje do tyłu.

Mogę zrozumieć wydawanie 3-4 koła na obiektyw, ale na 2 koła na zegarek czy telefon - nigdy :-)
    Ostatnio edytowane przez Merde ; 27-01-2016 o 13:01
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Faux pas jest pisanie "fopa" :-)

Jeśli ktoś zegarek traktuje jako biżuterię, a nie czasomierz... IMHO jedyną dobrze postrzeganą męską biżuterią jest obrączka.
    Od kilkunastu używam wyłącznie zegarka w telefonie, ale ja nie czytam "LOGO" ;-)
    Tylko żeby w domyśle nie wyszło że czujesz się przez to lepszy od innych .
    Ludzie kupują duuuużo droższe rzeczy i dużo bardziej niepotrzebne niż zegarki i nie ma tu nic do rozumienia. Ot po prostu niektórzy lubią drogie gadżety i tyle .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tylko żeby w domyśle nie wyszło że czujesz się przez to lepszy od innych
    Jak mogę się czuć lepszy z gorszym sprzętem? :-)
    Po prostu nawet będąc (jak większość facetów) gadżeciarzem, w tym temacie kompletnie nie czuję potrzeb.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Dopiero zaczyna

Obecnie duże parcie jest na zegarki typu smartwatch - nie wiem czy któryś z kolegów posiada takowy, ale dla mnie jest to trochę zbędny gadżet. Chociaż wiadomo, są gusta i guściki pod tym względem.
    Posiadam obecnie trzy zegarki - dwa kwarcowe i jeden mechanik. Kwarc to Casio i Seiko. Mechanik - najdroższy z nich wszystkich, wiadomo - one genralnie nie są tanie. Jest to Tissot Le Lecle Small Secoudn - KLIK, nie był tani, ale dostałem go na rocznicę - pewnie sam bym takiego nie kupił :P

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Niektórzy nie mogą zrozumieć kupowania obiektywu za 4 koła lub aparatu za 6 K Ale zupełnie naturalnym jest dla nich jakiś fajny automat za 4 K złota
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Uzależniony Awatar Macios
    Miasto
    Szczecin

Czekałem kiedy ktoś wreszcie wklei swoją reklamę

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Cytat Zamieszczone przez ezzo Zobacz posta
    Pracując na weselach, bankietach i innych wydarzeniach - obowiązuje mnie pewien dress code.
    Bez zegarka na ręce nie wpuszczają? Zawsze można powiedzieć, że w aparacie jest.

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Ten w aparacie to jednak jest bardzo ważny gdy pracuje się więcej niż jednym body
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Pełne uzależnienie

Wczoraj zawiazlem moich chinskich kolegow do sklepu z zegarkami (w Niemczech), gdzie wykupuja hurtem Omegi. Czekajac az skoncza "targi" wpadl a mi w oko marka Junghans. Nie szwajcar, ale cena przystepna. Sam nie nosze zegarka, wiec nie kupilem

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Niektórzy nie mogą zrozumieć kupowania obiektywu za 4 koła lub aparatu za 6 K Ale zupełnie naturalnym jest dla nich jakiś fajny automat za 4 K złota

Też mnie to dziwi, ale wynika to prawdopodobnie z tego, że jesteśmy nadal biednym narodem i wydatki rzędu kilku tys zł na zegarek, to dla kogoś niemal jak wyrzucenie kasy w błoto.
    Przykładem niech będzie minister Nowak i jego zegarek za 30k zł. Cała Polska tym żyła. Swoją drogą, on nawet wygląda trochę na takiego gościa który lubi luksus. Ale z takimi predyspozycjami, to nie do władzy a do biznesu.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów