Ostatnio edytowane przez Merde ; 27-01-2016 o 13:01
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Obecnie duże parcie jest na zegarki typu smartwatch - nie wiem czy któryś z kolegów posiada takowy, ale dla mnie jest to trochę zbędny gadżet. Chociaż wiadomo, są gusta i guściki pod tym względem.
Posiadam obecnie trzy zegarki - dwa kwarcowe i jeden mechanik. Kwarc to Casio i Seiko. Mechanik - najdroższy z nich wszystkich, wiadomo - one genralnie nie są tanie. Jest to Tissot Le Lecle Small Secoudn - KLIK, nie był tani, ale dostałem go na rocznicę - pewnie sam bym takiego nie kupił :P
Niektórzy nie mogą zrozumieć kupowania obiektywu za 4 koła lub aparatu za 6 K Ale zupełnie naturalnym jest dla nich jakiś fajny automat za 4 K złota![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Czekałem kiedy ktoś wreszcie wklei swoją reklamę![]()
Ten w aparacie to jednak jest bardzo ważny gdy pracuje się więcej niż jednym body![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Wczoraj zawiazlem moich chinskich kolegow do sklepu z zegarkami (w Niemczech), gdzie wykupuja hurtem Omegi. Czekajac az skoncza "targi" wpadl a mi w oko marka Junghans. Nie szwajcar, ale cena przystepna. Sam nie nosze zegarka, wiec nie kupilem![]()
Też mnie to dziwi, ale wynika to prawdopodobnie z tego, że jesteśmy nadal biednym narodem i wydatki rzędu kilku tys zł na zegarek, to dla kogoś niemal jak wyrzucenie kasy w błoto.
Przykładem niech będzie minister Nowak i jego zegarek za 30k zł. Cała Polska tym żyła. Swoją drogą, on nawet wygląda trochę na takiego gościa który lubi luksus. Ale z takimi predyspozycjami, to nie do władzy a do biznesu.