Pokaż wyniki od 1 do 10 z 157

Wątek: Canon 6D - zestaw obiektywów

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Canon 6D - zestaw obiektywów

Canona 50 1.4 raczej będę używał, od 1.8 jest skubany ostry, 2.0 i wyżej to już żyleta. 70-200 rewelacja, wiadomo czasami 200 mm to za mało, bo przyrodę też czasami fotografuję, ale i tak jest super. Jak zakupię 24-70 to mam nadzieję, że nie będę żałował wydanych pieniędzy. Co do 16-35 to kusi mnie ale zostawię tą decyzję na wakacje, uzbieram i wtedy zdecyduję czy 35 mm czy 16-35. Najchętniej to chciałbym je przetestować. Zobaczę czy mi się uda.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez Adam O. Zobacz posta
    Canona 50 1.4 raczej będę używał, od 1.8 jest skubany ostry, 2.0 i wyżej to już żyleta. 70-200 rewelacja, wiadomo czasami 200 mm to za mało, bo przyrodę też czasami fotografuję, ale i tak jest super. Jak zakupię 24-70 to mam nadzieję, że nie będę żałował wydanych pieniędzy. Co do 16-35 to kusi mnie ale zostawię tą decyzję na wakacje, uzbieram i wtedy zdecyduję czy 35 mm czy 16-35. Najchętniej to chciałbym je przetestować. Zobaczę czy mi się uda.
    Jeżeli 24-70 za 7tys nie spełni twoich oczekiwać to trudno będzie ci polecić coś innego

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Jeżeli 24-70 za 7tys nie spełni twoich oczekiwać to trudno będzie ci polecić coś innego
    to chyba nie chodzi o jakość,

ja miałem Canona 24-70 i dość szybko się go pozbyłem, dla mnie to szkło nijakie ze względu na zakres ogniskowych, niby uniwersalne ale i brak uwa i brak tele,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    to chyba nie chodzi o jakość,

ja miałem Canona 24-70 i dość szybko się go pozbyłem, dla mnie to szkło nijakie ze względu na zakres ogniskowych, niby uniwersalne ale i brak uwa i brak tele,
    Miałem 1 wersję, wymieniłem na inny, ale nie powiem jakiej firmy. Canon podciąga się w obiektywach, przede wszystkim dzięki jednej z firm konkurencyjnych ale nie powiem jakiej

Uprawnienia umieszczania postów