Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Zmiana aparatu

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie Odp: Zmiana aparatu

Dlatego, że za bardzo skupiasz się na korpusie a budżet masz niewielki. Możesz kupić starsze body i za resztę dobry obiektyw.
    Chciałeś 70-300 teraz kupujesz 18-135. Co masz na myśli pisząc starszy procesor ? To nie komputer. 12 letnie 5D da lepszy obrazek niż 900D które wyjdzie na 2 lata
    Chyba nie wiesz czego szukasz, za wcześnie na zakupy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Dlatego, że za bardzo skupiasz się na korpusie a budżet masz niewielki. Możesz kupić starsze body i za resztę dobry obiektyw.
    Chciałeś 70-300 teraz kupujesz 18-135. Co masz na myśli pisząc starszy procesor ? To nie komputer. 12 letnie 5D da lepszy obrazek niż 900D które wyjdzie na 2 lata
    Oj tam Tomek, daj mu życ, przecież widzisz ze go bardizej interesuje stopka w opisie jak fotografia eos m to bardzo fajny sprzet do robienia zdjęć ale na sile trzeba wymieniac go bo jest hype na to zeby miec lustrzanke , przeicez widac ze kolega wie czego chce widac ze ma jasno ztargetowane potrzeby i uzasadniony wybór... a nie kolega wziął co dawali (czy dobre czy nie , nie dyskutujemy o tym teraz ) niech kolega dostanie sprzęt zalozy jeszcze ze dwa wątki a potem zgodnie z wiekszością nowych użytkownikow zostawi wszystko zwalajac na sprzet
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

700d i 430exII to elegancka sprawa, canona 18-135 zamienic na sigme 17-50 a 50tke na wersje stm i jest fajny zestaw. Zdecydowanie wolalbym to niz eos m2
    SONY

Dopiero zaczyna

Cytat Zamieszczone przez Tom77 Zobacz posta
    Bo chciałem obiektyw który pokryje mi 85 i 135 a eos m2 to fajny aparat ale dla japońskiego turysty a nie dla gościa który ma 190 i grube łapy.Poza tym co to za różnica skoro i eos m2 i 700d dadzą ten sam obrazek.Dodam jeszcze tylko,że body zmieniłem głównie z powodu braku obiektywów na ef-m(tak wiem jest przejściówka ale ja nie zamierzam się bawić w bagnet- przejściówka-obiektyw nie mówiąc już o tym jakbym chiał zapiąć pleśniawkę.

Dopiero zaczyna

Domyślnie Zmiana aparatu

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    Oj tam Tomek, daj mu życ, przecież widzisz ze go bardizej interesuje stopka w opisie jak fotografia eos m to bardzo fajny sprzet do robienia zdjęć ale na sile trzeba wymieniac go bo jest hype na to zeby miec lustrzanke , przeicez widac ze kolega wie czego chce widac ze ma jasno ztargetowane potrzeby i uzasadniony wybór... a nie kolega wziął co dawali (czy dobre czy nie , nie dyskutujemy o tym teraz ) niech kolega dostanie sprzęt zalozy jeszcze ze dwa wątki a potem zgodnie z wiekszością nowych użytkownikow zostawi wszystko zwalajac na sprzet
    Fajnie mnie podsumowałeś xDSwoją drogą będzie trzeba tu kiedyś założyć własną galerie ale to dopiero jak mi przy nicku będzie pisać "coś już napisał".
    Ostatnio edytowane przez arkad7 ; 24-01-2016 o 00:16

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    700d i 430exII to elegancka sprawa, canona 18-135 zamienic na sigme 17-50 a 50tke na wersje stm i jest fajny zestaw. Zdecydowanie wolalbym to niz eos m2
    salas tu nie chodzi o to co jest lepsze ale o sam fakt swiadomosci tego co kolega chce rozumiem niewiedze ale nie rozumiem brak posiadania jej w dzisiejszych czasach i przy dzisiejszych zasobach. W przypadku takich rzeczy jakei czesto tutaj są poruszane naprawde mozna na nie odpowiedzieć w bardzo prosty sposób albo poprostu mieć beke bo ktos jest leniwy albo niezdecydowany.
    Sprzet jw jest fajny ale to nie zmieni faktu ze kolega najprawdopodobniej rzuci to wkąt na szczescie w zestawie jest 50/1,8 ale na nieszczescie jest STM o ktorego kolega wlasnie napewno zapyta czy warto zmienić , bo po co sample po co testowac w sklepie, wklepac temat i czekac czekac czekac dzis mialem swietną rozmowę z jednym z gosciem z USA , klasyka gatunku meksyk ajk tutaj
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów