ja bym się nie wymienił, bo żadnego z tych szkieł od 600d bym nie chciałnie ma tu nic wartego uwagi, słabe wersje wszystkiego co Ci oferuje. Jeśli masz taką potrzebę to lepiej sprzedaj to co masz i kup co innego.
ja bym się nie wymienił, bo żadnego z tych szkieł od 600d bym nie chciałnie ma tu nic wartego uwagi, słabe wersje wszystkiego co Ci oferuje. Jeśli masz taką potrzebę to lepiej sprzedaj to co masz i kup co innego.
SONY
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Kurczę mam mieszane odczucia połowa pisze, że się opłaca druga, że nie...
Ok czyli 80% pisze,że sie nie opłaca czyli pozamiatane a zna ktoś odpowieć na moje poprzednie pytanie?kurde już sam nwm teraz jak miałem tego 600d w ręce z tym 70-300 to ach-ergonomia 10 razy lepsza + wizjer czyli nie trzeba będzie kadrować na "zombi".Ale z drugiej strony starszy procesor obrazu,większa waga-sam już nwm.
Sprzedaj swoje i kup sobie 600d + 18-135 stm, bo z tego co piszesz to Ci odpowiada.
SONY
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
jaka polowa jak napisal ze 80%
dziwne te polowy polowy
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Hmm znalazłem taką ofertę, canon 700d przebieg 20k +grip z newella +3 aku+18-135 stm i 50 F1.8 II+ gwar do 2017+430 ex II za mojego eos'a z całym osprzętem +dopłata 400 zł z mojej strony brać?