to skoro tarcie jest dobrym tropem to może w łazience i np. stopy (generalnie "zrogowaciały naskórek)![]()
to skoro tarcie jest dobrym tropem to może w łazience i np. stopy (generalnie "zrogowaciały naskórek)![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Mlotek do miecha?xD
SONY
I powstaje wzorek na desce!
SONY
Noooo bliskooo...
Ujęcie z góry (tamto było od spodu)...
Roller kreślarski?
Bingo! Zadajesz następną.
Przy tego typu pomocy kreślarskiej to zwiększone tarcie jest bardzo ważne. Tanie i w zasadzie przeszkadzające w pracy rollery wałki mają wykonane z plastiku (mimo, że są np ponacinane) co powoduje, że ślizga się on po kalce czy papierze. Ten kupiłem w Czechach jak byłem jeszcze w szkole średniej i łatam go jak tylko mogę bo jest niezawodny (widać na zdjęciu). Mam drugi w domu (mniej skalany), tego używam w pracy. Bardzo pomocny przyrząd przy kreśleniu, mierzeniu konta etc. Zastosowań ma mnóstwo.
Rollegraph + deska kreślarska i powstaje kreska
--- Kolejny post ---
O matko, ale błądMierzeniu kąta oczywiście, przepraszam.