Co to jest, do czego służy?
Co to jest, do czego służy?
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Moja pasja, nie skrzywienie, tylko i wyłącznie czysta przyjemność...
Jest to pierścień na czymś do regulacji czegoś![]()
Czasem zdjęcie powstaje długo, czasem to krótka chwila. Jeśli masz czym, łap ją bo ucieknie.
Jakiś rodzaj małej szlifierki / obrotowego pilnika?
Amator, po prostu amator*
*Słownik Języka Polskiego PWN: AMATOR: 1. 'osoba, która zajmuje się czymś dla przyjemności' https://500px.com/janhalb
rodzaj tarki (np. do gałki muszkatołowej, czosnku...)generalnie przydatny w kuchni przez duże K![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
No niestety nie. Aczkolwiek duże K mogą tego używać ale nie w kuchni. Służy do bardziej subtelnej czynności, przy której (oraz zastosowaniu tego przedmiotu) tarcie ma znaczenie. Bez niego byłoby kiepsko
--- Kolejny post ---
Poprawka, ma być... Aczkolwiek kobiety (jako główne sprawczynie zapowietrzonych bojlerów poprzez działania w kuchni, zwłaszcza przez duże K) jak i faceci (właściciele owych zbiorników) używać ale nie w kuchni.
Źle odczytałem![]()