Witam serdecznie potrzebuje mikrofon do canona 700D myslalem o reporterskim za 120zl lecz zmienily sie plany i potrzebuje mikrofon ktory wychwyci dzwiek rozmawiajacych 2 osob - najtanszy ale dobry - jestescie w stanie cos polecic ?
Witam serdecznie potrzebuje mikrofon do canona 700D myslalem o reporterskim za 120zl lecz zmienily sie plany i potrzebuje mikrofon ktory wychwyci dzwiek rozmawiajacych 2 osob - najtanszy ale dobry - jestescie w stanie cos polecic ?
smietnik robisz
staraj sie ogarnac swoje pytania w jednym temacie
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
Zadaje kazde inne pytanie w innym temacie aby pozniej ktos inny mogl znalesc cos bez problemu. Jest wygodniej i praktyczniej.
masz racje
i juz takie pytania padaly ale ty nie byles zainteresowany by wygodnie i praktycznie przeczytac wczesniejsze tematy tylko zakladasz nowe
jak kazdy noob
i kazdy noob uwaza ze jak on zalozy nowy temat to bedzie wygodnie i praktycznie bo te wczesniejsze to co? niewygodne?
zreszta nawet nie chce ci sie poszukac wlasciwego dzialu tylko wrzucasz gdzie popadnie
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 18-01-2016 o 11:40
Po co dyskutujesz ze mna, widze ze moderatorem nie jestes,jezeli moderator uzna ze robie smietnik to mi to powie i usunie post dajac ewentualne ostrzezenie. Jezleli nie chcesz mi pomoc, to nie zasmiecaj tego postu. Forum jest po to aby tworzyc tematy, jezeli bysmy ich nie pisali to forum by sie nie rozwijalo. Bo wszystko moglo by byc w jednym temacie ...
--- Kolejny post ---
Jezeli zadalem takie pytanie - widoczne przeszle posty mi nie pomogly i uznalem ze zaloze wlasny temat - proste .
faktycznie temat mikrofonu za stówę bardzo wzbogaca to forum, fotograficzne zreszta
Fakt że tematu o nikrofonie jeszcze nie było.
A w temacie; za kwotę o której piszesz nie kupisz nic co by miało jakikolwiek sens w tej materii. Zresztą poczytaj trochę wcześniej, bo tematyka audio to nie jest coś co można sprowadzić do potrzeby kupna najtańszego mikrofonu.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 18-01-2016 o 13:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner