Moim faworytem jest dwojeczka, choć nieco gorsza technicznie, a i to dopalenie lampaAle za to przekaz jaki !
Gratuluje obu zawodnikom bardzo dobrych fotek![]()
Moim faworytem jest dwojeczka, choć nieco gorsza technicznie, a i to dopalenie lampaAle za to przekaz jaki !
Gratuluje obu zawodnikom bardzo dobrych fotek![]()
pucha i grucha
Dziękuję wszyskim za udział w głosowaniu i wybór mojej foty ,
co było dla mnie totalnym i miłym zaskoczeniem ,
gdyż zobaczywszy fotę VITEZA nawet nie przypuszczałem , że moje fota wygra .
WIdać to było także w opiniach i samym głosowaniu , które było bardzo wyrównane .
Poniżej dla zainteresowanych EXIF , oraz odpowiedzi na kilka postów .
Camera Model Name
Canon EOS 350D DIGITAL
Shooting Date/Time
2006-04-17 20:02:05
Tv(Shutter Speed)
1/30Sec.
Av(Aperture Value)
F2.8
Metering Modes
Evaluative metering
Exposure Compensation
0
ISO Speed
800
Lens
28-75mm
Focal Length
32,0 mm
Image size
3456 x 2304
Image Quality
RAW
Flash
On
White Balance
Daylight
AF mode
One-Shot AF
Picture Style
-
Parameters
Tone Curve : -
Sharpness level : -
Pattern Sharpness : -
Contrast : 0
Sharpness : 0
Color saturation : 0
Color tone : 0
Color matrix
-
Color Space
AdobeRGB
Fota z "ręki"( bez statywu) , konwertowana z raw w DPP , pomniejszona i podostrzona w PS elements 4 trial
snowboarder : CICHY za ostre tamrony sprzedajenie mogłem zejść z głębi , bo miałem już 2,8 . Ostrość na kota przekadrowanie i pstryknięcie
maku: zdjęcie faktycznie doświetlone lampą ze stofenem
smaczny: moim zdaniem fota czarnobiała lub z mniej nasyconym kolorkiem byłaby gorsza
MMM: dokładnie tak jak napisałeś , różnica pomiędzy światłem zewnętrznym i wewnętrznym była zamierzona
perlpa: na kota polowałem całe popołudnie i ani godzinę wcześniej , ani godzinę później nie było lepiej![]()
Po tej dystorsji na krawędzi ściany przy wgłębieniu do okna przypuszczałem że zdjęcie zrobione z małej odległości, dlatego miałeś taką dużą głębięZamieszczone przez Tomasz1972
GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA!