Nie zrobisz dobrych zdjęc tym aparatem poki się nie poduczysz fotografii w ogóle. Przeczytaj najpierw książkę jakąś, to będzziesz wiedział, co to jest głębia ostrości, przesłona, iso, itd. Inaczej nic z tego nie wyjdzie.
Nie zrobisz dobrych zdjęc tym aparatem poki się nie poduczysz fotografii w ogóle. Przeczytaj najpierw książkę jakąś, to będzziesz wiedział, co to jest głębia ostrości, przesłona, iso, itd. Inaczej nic z tego nie wyjdzie.
Generalnie kompaktem na rajdach da się robić zdjęcia, co do tego nie mam wątpliwości - na ostatnim Rajdzie Magurskim mój kolega robił zdjęcia pożyczoną Minoltą Z10 (nie miał jeszcze lustra) i chociaż warunki nie były zbyt sprzyjające, zrobił trochę przyzwoitych zdjęć( http://tinyurl.com/nesut ). Jedno ale - robił te zdjęcia na manualu, nie korzystał z programów tematycznych. Nazwijmy to świadomym Fotografowaniem.
Uwierz nie każdymZamieszczone przez Michal-Czuba
Mam obecnie Medion MD 6000 i niestety jeżeli chodzi o takie sprawy jak zdjęcia na rajdach to bardzo ciężko jest nim zrobić porządne zdjęcia
Wiem też że nie jest to najlepszej klasy aparat jednak zdjęcia tak na bliższe odległości i dla amatora jest to idealny aparacik. Jeżeli ktoś chce to mogę dac próbki
![]()
Wierzę, długo miałem Kodaka CX6200Zamieszczone przez jimmu
też kompakt
![]()
ja do tej pory go mam :-) uzywam go tylko do fotografowania samolotow na przelotowkach porzez lunete :-) aparat ten to kompletna pomylka, a tak na codzien to s1 is i lustro analogowe :-)Zamieszczone przez Michal-Czuba
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!