Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Zapis na dwóch kartach pamięci

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: Zapis na dwóch kartach pamięci

cytuje "
    Zapis odrębny
    Dla każdej karty można ustawić inną jakosc rejestracji obrazów. Każdy obraz jest rejestrowany jest zapisywany zarówno na kacie CF i SD z ustawioną jakością obrazów. Można dowolnie ustawić jakość rejestrowanych obrazów np . na L i RAW lub S3 i MRAW
    "
    proste info zgodnie z tym można spokojnie stwierdzić że na obu kartach mozna zapisać zarówno RAW+RAW jak JPG+JPG itp itd, do wyboru do koloru, nie ma ograniczeń

Ja chciałem cytat który wyklucza zapis RAW+RAW to co mi podaleś to zapis na jedną kartę a tobie zależy na dwóch kartach, czytanie ze zrozumieniem

Cytat Zamieszczone przez SkinnyBaldy Zobacz posta
    Co nie zmienia faktu, że Kolega zachował się jak młodzieniaszek, jednocześnie się ośmieszając, pokazując, że co prawda umiejętność korzystania z wyszukiwarki google ma na poziomie dobrym ,jednak czytania ze zrozumieniem nie.
    przyganiał kocioł rozmawiamy o zapisie na dwie karty a ty czytasz i wysyłasz mi info o zapisie na jedną kartę. No chyba że na siłę próbujesz teraz wybrnąć z sytacj która mi zajęła dosłownie 10 min. Wystarczyło tylko dobrze poszukać
    Ostatnio edytowane przez GalaktycznyMuczaczo ; 03-01-2016 o 22:00
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów