Oni chyba naprawiają analogi, nie wiem jak z cyfrą, na pewno mają autoryzacje Sigmy.
Oni chyba naprawiają analogi, nie wiem jak z cyfrą, na pewno mają autoryzacje Sigmy.
Kto?Zamieszczone przez kris6000
pozdr Robert
jeśli chodzi ci o serwis na Czapskich, to cyfry też naprawiająZamieszczone przez kris6000
Witam Loram
Własnie sprzet nie jest na gwarancji,a ten serwis jest fachowy?Naprawiales cos u nich?
Pozdrawiam
Zanosiłem do nich mojego analoga EOSa 5000 i tam naprawiałem i jestem zadowolony. Z tego co rozmawiałem z nimi naprawiaja również cyfry. Zresztą widziałem akurat jak nad jednym pracowali, kiedy tam byłem.Zamieszczone przez electron
Z opinii znajomych którzy tam naprawiali wiem, że wszyscy ich polecają i chwalą.
a wysyłał ktoś może kurierem sprzet do warszawy na zytnia?(chyba z dhl współpracują)
Witajcie,
pierścień do ustawiania przysłony w moim Sonnarze 135 odmówił wczoraj posłuszeństwa, tj. obraca się, ale bez faktycznej zmiany przysłony. Podobno usterka dosyć typowa i do naprawienia. Stąd moje pytanie, gdzie go można oddać do naprawy (najchętniej w Krakowie) i ew. ile mogłoby to kosztować. Będę wdzięczny za informację.
400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux
Oczywiście u p. Kadei na Czapskich - "robiłem" u niego w firmie Sonnara 300 - bajka. A był nieźle "zajeżdżony".
Czapskich to przecznica od ul. Piłsudzkiego - linka na zumi - voilla- http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj
Ile będzie kosztować to niewiem - "justowanie" starej Sigmy 400 kosztowałeo mnie około 200 złociszów