Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Gdze serwis foto (canon analog) w Krakowie

Coś już napisał
    Miasto
    Bielsko-Biala

Domyślnie

Oni chyba naprawiają analogi, nie wiem jak z cyfrą, na pewno mają autoryzacje Sigmy.

RobertN
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris6000
    Oni chyba naprawiają analogi, nie wiem jak z cyfrą, na pewno mają autoryzacje Sigmy.
    Kto?
    pozdr Robert

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kris6000
    jeśli chodzi ci o serwis na Czapskich, to cyfry też naprawiają

Domyślnie

Witam Loram
    Własnie sprzet nie jest na gwarancji,a ten serwis jest fachowy?Naprawiales cos u nich?
    Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar Loram
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez electron
    Własnie sprzet nie jest na gwarancji,a ten serwis jest fachowy?Naprawiales cos u nich?
    Zanosiłem do nich mojego analoga EOSa 5000 i tam naprawiałem i jestem zadowolony. Z tego co rozmawiałem z nimi naprawiaja również cyfry. Zresztą widziałem akurat jak nad jednym pracowali, kiedy tam byłem.
    Z opinii znajomych którzy tam naprawiali wiem, że wszyscy ich polecają i chwalą.

Domyślnie

a wysyłał ktoś może kurierem sprzet do warszawy na zytnia?(chyba z dhl współpracują)

Thumbs up

Cytat Zamieszczone przez Vresviik Zobacz posta
    serwis sprzętu fotograficznego
    Jerzy Gawlik
    Kraków ul. Grabowskiego 8(przecznica z Karmelickiej)
    012-423 44 60
    Czy ktoś naprawiał cokolwiek u w/w ?
    Mam zamiar oddać mu 20D na wymiane spustu migawki tyle ze nigdzie nie doszukałem się jakiejkolwiek opini o tym serwisie.

tak na marginesie - witam wszystkich

Coś już napisał Awatar ukasbadu
    Miasto
    Kraków

Unhappy Uszkodzony Sonnar - naprawa w Krakowie

Witajcie,

pierścień do ustawiania przysłony w moim Sonnarze 135 odmówił wczoraj posłuszeństwa, tj. obraca się, ale bez faktycznej zmiany przysłony. Podobno usterka dosyć typowa i do naprawienia. Stąd moje pytanie, gdzie go można oddać do naprawy (najchętniej w Krakowie) i ew. ile mogłoby to kosztować. Będę wdzięczny za informację.
    400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux

cwanakubwa
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ukasbadu Zobacz posta
    Witajcie,
    Stąd moje pytanie, gdzie go można oddać do naprawy (najchętniej w Krakowie) i ew. ile mogłoby to kosztować. Będę wdzięczny za informację.
    Oczywiście u p. Kadei na Czapskich - "robiłem" u niego w firmie Sonnara 300 - bajka. A był nieźle "zajeżdżony".

Czapskich to przecznica od ul. Piłsudzkiego - linka na zumi - voilla - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj

Ile będzie kosztować to niewiem - "justowanie" starej Sigmy 400 kosztowałeo mnie około 200 złociszów

Coś już napisał Awatar ukasbadu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cwanakubwa Zobacz posta
    Oczywiście u p. Kadei na Czapskich - "robiłem" u niego w firmie Sonnara 300 - bajka. A był nieźle "zajeżdżony".

Czapskich to przecznica od ul. Piłsudzkiego - linka na zumi - voilla - http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&...&Submit=Szukaj

Ile będzie kosztować to niewiem - "justowanie" starej Sigmy 400 kosztowałeo mnie około 200 złociszów
    Piękne dzięki za odpowiedź. Zajrzę tam w takim razie. Jak będę znał koszt naprawy, to opublikuję, może się komuś przyda. Pozdrawiam.
    400D, Tamron 17-50 2.8, + Sonnar 135 + Linux

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów