moze troche za wczesnie, ale co mi :-)
http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=0
wybiera sie ktos tam w tym roku?
moze troche za wczesnie, ale co mi :-)
http://www.piknik-goraszka.pl/page.p...2&subpage_id=0
wybiera sie ktos tam w tym roku?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Jeśli uda mi się namówić kogoś z rodziny, żeby pojechał, to napewno pojadęW każdym bądź razie wybieram się.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Może by się jakoś umówić? I załatwić jedną vip-owską wejściówkę? Byśmy na zmianę wchodzili![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Po to, żeby sobie VIPów pofotografowaćPrzed miejscem dla vipów zawsze samoloty "kłaniają się", spadochroniarze lądują-no są to najlepsze miejsca. Chyba, że miejsce dla fotografów-na nim jeszcze nie byłem
![]()
Chcesz zrobic dobre foty na imprezie lotniczej posluchaj Wujka Muflona :wink:Zamieszczone przez mungo
Opisal tutaj wszystko elegancko
podpis...
Czytałem, czytałem-jak tylko się ta lekcja pojawiłaFajne, tylko ja nie mam niestety wujka generała, brata pilota, ani kolegi pracującego na wieży. Na wkręcanie się w środowisko trochę za młody jestem
Ten rok byłby pierwszy, kiedy mógłbym porobić w końcu jakieś zdjęcia samolotów w locie i tych,które stoją trochę dalej-wcześniejsze pokazy fotografowałem Ixusem bez zoomu
Dużo osób z tego forum wybiera się na te pokazy? Może ktoś by przygarnął początkującego?
![]()
Na staniu razem pod barierką, na pomocy, na udzielaniu rad w sprawach ciekawego kadrowania. Co fotografować-twarze ludzi, a może przelatujący samolot? Gdzie się ustawić, aby wyszły fajne foty, a słońce nie walilo w obiektyw? Ot taki nauczyciel mi potrzebny, który za rączke mnie poprowadzi![]()