Wszystko, poza staniem razem, rozwiązuje tekst Muflona![]()
Co innego czytać, co innego być na miejscuBym chętnie podpatrzył jak fotki robią zaawansowani
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
ja prawdopodobnie pojade na ten pokaz ( moja 1 goraszka :-) )
a co do wejsciowek to dobra sprawa ale to trzebaby jakiegos maila wyslac pod adres:
Lotnictwo
Mateusz Krasztel
aviation@curtisgroup.pl
Marketing
Paweł Kawa
pawel.kawa@curtisgroup.pl
Biuro Prasowe
Magdalena Krywoszejew
magdalena.krywoszejew@curtisgroup.pl
i sie dowiedziec czegos konkretnego :-)
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
jesli wszystko sie uda to bedzie moja pierwsza goraszka :-) a do tych co juz tam byli to mam pytanie czy ludziska tez tam sie pchaja z jakimis anologowymi psrykadlami? np: eos33, albo jakeis stare aparaty na m42? a i jeszcze jedno, jesli startowalbym tam z analogiem to ile rolek musialbym wziasc? na pokazy pralbym obiektyw 230mm i 135mm a na wystawy to 28mm czy 50mm lepsze, a no i jeszcze czy te 230mm na te pokazy starczyloby? czy moze lepiej dokupic telekonwerter, lub stalke 300mm?
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 17-04-2006 o 21:00
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Ja też chce tam być w tym roku. To była by moja pierwsza Góraszka.. Mam nadzieje że Sigma 70-300 wystarczy...
No to moja druga Goraszka... bede na pewno, raczej w sobote z samego rana - najmniejszy tlok, rezerwacja miejsc przy barierkach, Iza przy boku by pilnowala miejsca jak mi sie mocno zachce...
Focic bedziemy na dwa sprzety (350D+70-200+TC 1.4, 20D+100-400).
Sigma 70-300 spokojnie da rade. AF nieco wolny ale jak juz trafi i pociagnie serie (oczywiscie polecam Servo i automatyczny dobor punktow AF, oraz jesli jasniejsze niebo to +1 EV) to ostrosc bedzie bardzo OK .
a propo wejsciowek, wyslalem maila do pani Magdaleny z pytaniem czy to jest mozliwe i w odpowiedzi pani Magdalena pyta sie ilu byloby chetnych.
jak narazie to:
Vitez
Routlaw
Darkoe
Fotograf
Mungo
Tomasz Golinski
Pawelsan
Jac
pominolem kogos?
Ostatnio edytowane przez FOTOGRAF ; 18-04-2006 o 11:33
Jak dozyje to tez chetnie pojade![]()
a czemu mialbys nie dozyc?Zamieszczone przez pazurek