Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 157

Wątek: Międzynarodowy Piknik Lotniczy Góraszka 10-11 czerwiec 2006

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm.. krotki pokaz F-16? A ta afera z przedluzajacym sie pokazem F16, Migiem-29 i "a moze by ch*ja zestrzelic?" to nie w Goraszce byla? Ja to znam tylko z opowiadan, takze moge sie mylic...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

To nie ta. Na ostatniej to tylko przelecieli raz (może dwa) i tyle. Żadnych pokazów czy akrobacji
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

w goraszce F-16?, raczej by sie tam na pasie nie zmiescili ;-) ledwo w powietrzu sie miescil

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

PRzecież nikt nie mówił, że w Góraszce startował czy lądował.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie

W Góraszce samoloty tylko "śmigłowe". Pas startowy jest trawiasty, więc nie spodziewajcie się cudów techniki, czy ekstra dużych odrzutowców Jeśli chodzi o nowości w Góraszce, to tylko helikoptery i stanowisko Lockheed Martina, gdzie sobie można z pilotami F-16 pogadać. Tyle co do nowoczesnej techniki-reszta to starocia.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw
    U mojej lepszej połowy (Józefów) narzekali że zawracające do Góraszki samoloty chałasują, wiec chyba coś jednak latało chyba że w Józefowie wiecej
    Nie no latać latał, troche z lewej trochę z prawej, ale w porównaniu z normalnym air show to tak troche mało. I praktycznie wciąz te same maszyny a na swiecie mnóstwo tego lata. Różnego - róznistego. dużego i małego. A tu znowu Eurocopter, śmigłowiec od marwoja + troche maleństw. Smignę chyba do Iłzy. Podobno ładnie
    MOŻE MI SIĘ CHCEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Tak naprawdę to wbrew pozorom betonowy pas nie jest potrzebny żeby zrobić full-wypas airshow :-) Jest taka impreza w Holandii, gdzie wszystko po prostu dolatuje z okolicznych baz. Już nawet o Axalpie nie wspomnę ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Na ciekawsze, nowoczesne maszyny to Krakow, Radom, Świdnik, Poznan chyba maja sporo wieksze szanse niz łąka w Góraszce.
    Góraszka jest dokladnie tym, czym ja oficjalnie nazywaja - Piknik Lotniczy z atrakcjami

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Oj tam tylko pokazy organizowane przez wojsko, cywilne to inna bajka... natomist Goraszka to jeszcze inna historia, wlasnie tak jak pisza Piknik a nie AirShow ;-) ale jak ktos lubi zelazne ptaki to chyba musi byc wszedzie, na pikniku rowniez, a nawet pod siatka lotniska kilka razy w tygodniu/miesiacu ;-)

Bywalec
    Miasto
    W-wa

Domyślnie

byłem na dziesięciu poprzednich to będę i na tej

Strona 4 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów