tą pare widziałem w sobotenie wiem dzlaczego ich zapamietałem
![]()
tą pare widziałem w sobotenie wiem dzlaczego ich zapamietałem
![]()
Ja byłem w niedzielę i cały na zielono. Spotkałem kilku forumowiczów , ale to pod koniec i ksywek nie pamiętam. Z Białegostoku byli chłopaki. Na platformie był jeden gościu z jasną stałką, coś w stylu 300/2.8; 400/4, a może jeszcze lepiej. Z daleka oceniałem. To od nas?
FOTOINKWIZYTOR
Haha, ale numer. No to już wiem z kim nawijałem. Pozdro![]()
Vitez, czy wchodziłeś może do strefy dla Vipów z jakimś swoim kolegą?Bo widziałem dwóch z identyfikatorem "Press", jeden miał właśnie 20D i 100-400 L
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Nie bylem w strefie VIP.Zamieszczone przez mungo
100-400 z 20D to ja kilka widzialem. Najlatwiej mozna mnie bylo poznac po koszulce forumowej - tutaj z bratem Izy , oraz po rudej towarzyszce - Iza.
Viteza to chyba ciezko nie rozpoznac, biorac pod uwage ze ma swoje zdjecie na avatarze...![]()
Niestety nie widziałem nikogo w forumowej koszulce, ani z forumowym ID. Gdybym widział, to bym zagadał![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link