Z kim to zalatwialiscie? Ja rozmawialem z gosciem z ochrony, popatrzyl na ID ale powiedzial ze i tak jest potrzebna legitymacja prasowa...Zamieszczone przez Routlaw
Z kim to zalatwialiscie? Ja rozmawialem z gosciem z ochrony, popatrzyl na ID ale powiedzial ze i tak jest potrzebna legitymacja prasowa...Zamieszczone przez Routlaw
Podeszliśmy do biura prasowego i zapytliśmy czy możemy skożystać z platformy. Miła blondyneczka powiedziała "oczywiście". Po paru minutach przyszła jej koleżanka i zapytała czy chcemy iść na "statyczne"... Zgodziliśmy się..
Pazurek ma się ten urok i niewiasty miękną![]()
Zamieszczone przez Routlaw
ochrone minelismy "na krzywy ryj" z wypieta piersia z ID ;-)
To ja wrzucę jeszcze jedną fotkę. Nie wyszła mi trochę, bo ogon jest ucięty, ale skubany szybko przelatywał i na zoomie było ciężko
1. MI-24
2. Ten sam po "przypadkowej" obróbce. Chciałbym wiedzieć jak to zrobiłem, bo na tym wygląda "groźniej"
PS. Wszystkie fotki robiłem pożyczoną Sigmą 70-300 APO (bez DG)
Ostatnio edytowane przez Brodi ; 12-06-2006 o 09:28
40D | 18-55mm II (kit) | 50 f/1.8 | 70-200 f/4 L USM | 430EX II
Routlaw, zawaliłem 5 GB RAW-ami. Mogłem być na platformie i na płycie bo kumpel załatwił mi prasówkę, ale nie byłem sam i nie chciałem swojej "sierotki" samotnej zostawiać. Fociłem z ziemi przy barierce. Jak widziałeś gościa z L-ką 100-400 i wojskowych spodniach to właśnie ja![]()
FOTOINKWIZYTOR
To Ty?Zamieszczone przez MARANTZ
40D | 18-55mm II (kit) | 50 f/1.8 | 70-200 f/4 L USM | 430EX II
tą pare widziałem w sobotenie wiem dzlaczego ich zapamietałem
![]()
Ja byłem w niedzielę i cały na zielono. Spotkałem kilku forumowiczów , ale to pod koniec i ksywek nie pamiętam. Z Białegostoku byli chłopaki. Na platformie był jeden gościu z jasną stałką, coś w stylu 300/2.8; 400/4, a może jeszcze lepiej. Z daleka oceniałem. To od nas?
FOTOINKWIZYTOR